حالا میفهمم چرا اسپیشال از خواننده های رومانی خوشش میاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا میفهمم چرا اسپیشال از خواننده های رومانی خوشش میاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعتقاد دارم عادم میره تو کار باید آمادگیو هر اتفاقی رو داشته باشه و با آمادگی کامل دل به کار بده (sm2)
(sm127) از قبل بهترم ولی باید بهتر شم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم پیش یکی دیگه. پریروز آزمایشِ کامل نوشت، دیروز رفتم آزمایش، امروز باید نتیجه رو بگیرم فردا هم ببرم که بهم بگه چِم شده! (sm172)
واقعن مدله (sm25)
ایشالله که کامل خوب شی رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه رو بهم بگو رفیق ، منتظر خبرای خوبم ازت (sm127)
(sm2)(sm2)(sm2)
این چه وضع درخت کاریه عاخه
منم از الان خوشم میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این آهنگ میرین به 14 یا 15 سال پیش /
خاطره بازی با آرمین (sm50)
روحش شاد /