آخرین اتوبوس عالیه .
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرین اتوبوس عالیه .
بهروز منو رو سفید کرد توی ترک چنگیز (sm50)
دخیل میبستم به اخرین اتوبوس(sm50)
متصل (sm118)
Dauusنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز تورو سفيد كرد؟ مگه رنگ ريخت روت؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
سلام یکی کاورهای آلبومو بده مرسی
منظورم اینه کارش درست بود ! ارزش حمایت هایی که کردم رو داشت ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی آلبوم دوست داشتم و عالی بود
گیتار عادل روحنواز که شاگردشم . . .
استاد عادل دوستت دارم (sm127)(sm127)
محسن عشق من (sm127)
بیپ تونز گذاشته با کیفیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز بیشتر هنرنمایی یاغی بود(sm50)
آلبوم بعدی ای کاش فقط اینا باشن:یاغی،صفا،غیاثی
کو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو بگو که چرا دیر دیر می آیی ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی آپلود کردی !؟ (sm51)(sm173)
تا یه ربع دیگه تمومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکن مکن که کشد کار ما به رسوایی ... (sm81)
نقل قول:
(sm118)
همچنان آخرین اتوبوس(sm1)(sm228)
مهمون داریم میلاد یه سینی چایی بیار(sm120)
نهار درست کردم براشون خورش مامله تو دیس براشون سرو میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود منو یاد کافه های شلوغ میندازه (sm81)
با شاه مقصود نمی تونم ارتباط برقرار کنم (sm25)
ريده.يه ترنس نداره توش
دو روز بیدارم
خواب مرا ببسته ای بی تو به سر نمیشود
خطر دیوث خودتی؟فقط خطر دنبال ترنس میگرده.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اين شيش هشتاش بره يه فيت با عليشمس بده خوب از اب درمياد
دست که میبردی
به کوله بار سفر
دخیل میبستم
به دستگیره ی در
دخیل میبستم
به جاده ها عبوس
دخیل میبستم
به آخرین اتوبوس ... (sm50)
نه اخه ريده با اين البوم دادنش بعدم هي زرت زرت اين ميلاد ديوث و اون رسول جقي هي شكلك سيگار و فلان ميذارن ميگن اخرين ميني بوس و فلان....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچكدومش مفت نميرزه.
اره خودمم(sm2)
من فقط از دل من خوشم نیومد از بقیه راضی تشریف دارم
هر چند کوشان ری...ده (sm2)
برو کیونتو بده (sm120)نقل قول:
(sm2)فقط همین کم بودنقل قول:
محسن 3 4 سال پیش گفت که دیگه ترنس و هاوس نمیخونه
تو غلط كردي برو همون يزداني خل و چلو گوش بدهنقل قول:
- (sm30)
به فلان عمش خنديد دزيره چي بود پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز داره خودشو باز می کنه (sm50) بسی خفنه .. مخصوصا اونجا که عادل میاد سه پله میزنه
صفاریان بی چاره خیلی خوب کار کرده...چقد بهش گفتین کچل(sm2)
ممر گفتم سبک آهنگ هارو بنویس عزیزم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]