کی میتونه البوم از ایتونز بزاره برا دانلود ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کی میتونه البوم از ایتونز بزاره برا دانلود ؟؟
(sm27)
(sm27)
(sm27)
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی امام فرمودن آب مجانی گاز مجانی برق مجانی
آخرش یادش رفت بگه الکی مثلا من به فکر ملت هستم. فراموشی ازویژگی های بارز حضرت بود. دهه فجر هم مبارک.(yummi)
(sm132)
با چنگ و دندان پای چشمان تو جنگیدم
افسوس این سرباز را چنگیز میبینی
چنگیز (sm54)
(sm54)(sm54)
منبع ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شعر امید صباغ نو هست
(sm120) الکی مثلا من شعر چنگیزو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نیکول مجرد شد قربونش برم
(sm70) الی برو بهش پیشنهاد ازدواج بده
(sm10)یبار از نزدیک نیکول رو دیدمش هر چی داد زدم بیاد عکس بگیره نیومد
چقد دلیل واس بهونه هات داری (sm178)
نیکول مامان مامان بزرگ
پاروی بی قایق (sm1)
(sm2)
خوب ریده به این مذهبیای مثلن غیرتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین پیچ فیس بوکه (sm132)
این یارو که واسه کلاغ رو سیاه ویدئو ساخته ازین دستمالای نظامه یه چی اونورتر از حامد زمانی (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ای جونم عمرم نفسم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اوفففف لباشو چه غنچه شد..... الکی مثلا من بهت نظر دارم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]hashari
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وقتام که لازم بدونن نه تنها میگن حرام نیست بلکه میگن تو قران اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اون هشتگ من محمدو دوس دارم که تو اون دو هفته فیس بوک حرام که نبود هیچ جزو واجبات مسلمین شده بود
ناهار خروس داریم (sm132)
(sm39)
طعام خروس برای بانوان حرام است . آقایان نیز مرغ را به شرط احتیاط می توانند بخورند .نقل قول:
جوقا (sm2)
ترک اول و اخر رسول زاده خیلی خوبه . بیشتر گوشش میدی بیشتر تو دلت میشینه
مفتی اعظم سعودی: سوزاندن انسان تا حد مرگ حرام است.(sm2)
سوال اینجاست که اگه تا حد مرگ نرسه حلاله؟
(sm30) آخرش بود یعنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد موزیک ویدیو دیشبی افتادم طرفو سوزوند (sm2)
گوشیم زنگ خورد اومدم ببینم کیه دیدم هیچی نیومده
.
..
.
.
.
..
.
یهو دیدم رو گوشیم نوشته الکی مصلن من زنگ خوردم...(sm120)
از فردا فوتسال ردیفه (sm173)
برگردیم به دوران شکوفایی (sm120)
بياين الان چند لحظه سکوت کنيم
.
.
.
بخاطر کسايي که رفتن پالتو خزدار خريدن
بخاطر کسايي که چکمه تا زيره زانو خريدن
بخاطر کسايي که چتر کلاه وشال خريدن
ولي نميتونن بپوشن!!!!
چون زمستون میگه:
الکی مثلن من تابستونم!!