باید هماهنگ شیم همگی تو یه ساعت مشخص حمله کنیم و هرکدوممونم یه دفعه کامنت بذاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید هماهنگ شیم همگی تو یه ساعت مشخص حمله کنیم و هرکدوممونم یه دفعه کامنت بذاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از 88 تو این سایتم و پیگیر کارای شادمهر هرچه جلوتر میریم انگار شادمهر بیشتر دوس داره از زندگی و سفر و مهمونی تو خارج لذت ببره تا نشستن و فکر کردن و موزیک چدید ساختن و خودش تنظیم کردن ... به نظر میرسه کفگیر ته دیگ خورده و شادمهرم دیگه میلی به اشپزی نداره و خودش دوس داره صرفا دیگه فقط یه خواننده باشه و هریکی دوسال یه البوم بده و بعدشم تور کنسرت البومشو بذاره و روز از نو روزی از نو
حمله گروهی؟ من نبودم که ... (sm178) من تکی میرم(sm155)نقل قول:
این دمویی که گذاشت پیج تصویر شادمهر
مو به تنم سیخ کرد ...
وای چه ریتمی داره
دمو نده بیرون لامصب ندددددید بیرون
همین چهل ثانیه تا زمستون بسه برام :))
به به اینم دموی تصویر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sorry, this page isn't available.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی محترمانه کامنت گذاشتم که شادمهر جان لطفا خودت آهنگ بساز و تنظیم کن و کلی هندونه زیربقلش گذاشتم اما بلاک شدم ..اصلا توهینی در کار نبود ..دیگه واقعا بهم ثابت شد آدمین پیج شادمهر فرشبافه ، و اینی که بلاک میکنه شادمهر نیست ... فرشباف یه انسان (که اگه بشه اسم انسان روش گذاشت) کاملا یک دنده و انتقاد ناپذیر و مغروره .... (sm102)
این آهنگ تابلو که سعید زمانی تنظیم کرده با ویالن شادمهر .
ولی عجب چیزیه .(sm50)
کار میلاد هاشمینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر خودش تو کنسرتش میگفت این همه تو اینستا قربون صدقه نرین یکمم فحش بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره شادمهر هیچوقت بلاک نمیکنه اینکه داره بلاک میکنه تصویر شادمهرو خراب میکنه
حق با شماست ... مثل اینکه باید پناه ببریم به آرمین هاشمی یا اونم مثل فرشباف و کاموریه؟؟ من میدونم یه روزی میرسه که شادمهر و فرشباف با هم به اختلاف میخورن اما شاید اونموقع دیگه دیر باشه ... امیدوارم شادمهر از همچین آدم مغرور و خودپسندی دوری کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاشمی هیچ کارستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید علیرضا حقیقی بتونه کاری کنه که اونم بعیده
هماهنگ کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلیم بافه بلاک میکنه
پیج تجربه کن نظر دادم همه جا بلاکم کرد
ملودی رو نشنیدم پس نظری نمیتونم بدم اما در مورد تنظیم این دموی جدید نظرم اینه که از تنظیمای آهنگای آلبوم تجربه کن (مخصوصا تنظیمای خود میلاد هاشمی) خیلی بهتر بود و نشون دهنده اینه که سعی کرده یه خورده قویتر کار کنه و تقریبا موفق بوده اما بازم از تنظیم امثال آهنگای انتخاب و تقدیر و حتی دموی سفر و .... خیلی ضعیفتر..... من نمیخوام بدبین باشم اما همونطور که نمیشه گفت ماست سیاهه ، نمیشه گفت ملودی ها و تنظیمای این هنرمندان آینده دار و با استعداد از شادمهر بهتره پس بازم تلاشمو میکنم تا تنظیما نهایی نشدن و آلبوم آماده پخش نیست نظرمو به شادمهر برسونم که خودش بسازه و تنظیم کنه ..
من طرفدار سیاوش قمیشی هم هستم و ملودی های این استاد رو هم میپسندم و با اینکه میدونم نسبت به گذشته ضعیفتر کار میکنه اما نمیتونم تصور کنم که مثلا سیاوش قمیشی ملودی های امین قباد یا وحیدپویان یا حتی علیرضاافکاری که به هنرش اعتقاد دارم بخونه و هیچی ملودی های خودش نمیشه در مورد شادمهرم نظرم همینه پس سریع با یه تنظیم بهتر از یه دمویی که آهنگشو کامل نشنیدین تسلیم نشین و به پیج ها برین و اعتراض کنید ...البته این نظر منه و میتونید مخالفت کنید و کاملا قابل احترامه ...
(sm127)
(sm30)نقل قول:
چرا منو بلاک نمیکنه من رفتم اینستای خوده شادمهرنقل قول:
با احترام حالیشون کنید (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ملودی خوشگلی داره این دمو. .اما من آخرش نفهمیدم این دمو تصویره یا اعتراف چون تو ترانش ک گذاشته هم تصویر داره هم اعتراف
دوستان فردا ساعت 8 شب همه با هم بریم اینستای شادمهر و بگیم که البومه جدیدو خودش تنظیم کنه
منتها با احترام بگیم
اگه طرفدار واقعی شادمهر هستید و دوست دارید کار خوب ازش بشنوید مارو همراهی کنید
باتشکر از همه ی شادمهریای عزیز (sm10)
دوستان اطلاع رسانی کنید به بقیه ی شادمهریهانقل قول:
حتما یادش رفته .. بهش میگم ایندفعه حواسشو بیشتر جمع کنه(sm59)....نقل قول:
این دمویی ک شادمهر گذاشته دموی اعتراف هست(sm50)
(sm120)
چته دوباره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا همه ی بیماران روحی و روانی رو شفا بده...(sm146)
بمیر عزیز من ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره خارش ب جونت افتاده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی آمین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
آهنگ عادت رو که تو کنسرت آنکارا 5.6 ماه پیش اجرا کرد رو کسی نداره؟(sm74)
فربد هستی شبنقل قول:
تمام زمان ها هستمنقل قول:
همه بیان هر کی نمیاد هم پس فردا نیاد غر بزنه
زمانشو وقتی بزارید که شادمهر بیدار شده باشه معمولا ده شب به وقت ایران پست میزاره اون موقع ها بریم.تو کامنت هاتون هم شادمهرو تگ کنید
تگ کنیم اینستا خود به خود بلاک نکنهنقل قول:
چون متن مشترکه
سلام
به نظر من مفیدترین راه اینه که یه پیج حرفه ای اینستا بزنید و در جهت خواسته هاتون از شادمهر و انتقادها و تعریف ها و.. محترمانه خواسته هاتون رو مطرح کنید و شادمهر رو تگ و هشتگ کننید، همچنین تمام همکاران و فن پیج ها و خانمش و... همه رو تگ و هشتگ کنید و در جهت پربازدید بودن پیج هم تلاش کنید
این راه قبلا برای بعضی خواننده های مطرح تست شده است و جواب هم داده است
موفق باشید
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد خوبیه .. یکی استارت بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]