صدبار گفتم اپ نکنین دان کن نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صدبار گفتم اپ نکنین دان کن نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونو دارم میگم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خودت داری میگی 5 من با کم مصرف مقایسه میکنم کم مصرف نورش پخش نمیشه اما led هم عالی پخش میشه هم نور بهتری داره هم طبیعی تره نورشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 15 وات خریدم از 18 وات کم مصرف خیلی نورش بیشتره اتاقم مث روز شده
(sm120)سه تا دیگه ام خریدم کم کم همه خونه led شه
ممر بیا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بز رو نیگا ادم شده کجا اپ کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم روشنایه نه فقط مصرف کمترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لامپ 15 وات کم مصرف به اندازه دوتا لامپ 7 وات ال ای دی نور داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ویندوزو آپ کردم خودم خیلی طول میکشه ولی راحتی نیاز نداری دوباره این همه نرم افزار بریزی ..
نقل قول:
رایگانه خب دیوث ..
نقل قول:
خاک بر سرت دوبله تا 10 قسمت اومده میری از تی وی میبینی ..