نور کم + استفاده از کامپیوتر = با داغون شدن چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو اتاق 80 وات نور دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
نور کم + استفاده از کامپیوتر = با داغون شدن چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو اتاق 80 وات نور دارم
منم میگم روشناییش بیشتره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
led مصرف کمتر و نور بیشتر داره عمرشم خیلی خیلی بیشتر من هر چی کم مصرف گرفتم سوخت
نور کمه مانیتور صفه مشکی بذارین ..
سفید با نور کم اذیت میکنه ..
حوصله دان ندارم تی وی حال میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا تی وی همش زوم شده رو سر معلوم نی که شیزی ..
باشه بازم خوبه جلوی مانیتور اینقد بشینم کمر درد میگیرم اقلا اینجوری متعادل میشه اینقد فیلم و سریال ندیده دارم که نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارک زمرد بهت پیشنهاد میکنم حتما یکی بگیر کم مصرف ببین چه پرتاب و چه نور عالی داره و همچنین چه عمری داره در ضمن هلدر های ساختمون اگه هلدر آویزه حتما از جنس لاکی و حتما مهسان باشه که عمر لامپو چند برابر میکنهنقل قول:
نرم افزار زیاد و سنگین باشه اره اذیتی دوباره بنصبینقل قول:
من خودم شرایطم راحت تره 10 تا نرم افزار کابردی سبکه باقیشم به مرور که نیاز شه مینصبم راحت
(sm120)من که دیگه کم مصرف نمیگیرم برای همیشه گذاشتم کنار جاست ledنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]