یکی پیج رو دست کنه
یوزر و رمز و بفرسته
دو سه نفری اداره کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی پیج رو دست کنه
یوزر و رمز و بفرسته
دو سه نفری اداره کنیم
یکی یکی کیه حالا(sm59)
دمت گرم رفیقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه خودت باید این کارو بکنی چون دیگه تو اکانت جدید درست کردن حرفه ایی شدی از بس بلاکت کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرامش خودت رو حفظ کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ دوووویِ قشـــــــنــــــــــگــــ ــــــی (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
10 شب هر کی طرفداره بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی هم براش مهم نیست بمونه تا چندتا غرور و همیشگی دیگه بهش تحویل بدن
ساخت اکانت با من تبلیغش با شما
.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cibre [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزارو تو گروهای شادمهری تو تلگرام میتونی گیر بیارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Cibre [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغوشتُ به غیر من به روی هیچکی وا نکن...(sm74)
یه چند تا از کانالای تاپشو میذاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل شادمهر با مدیریت تیم مجرب و دلسوز امیر فرشباف (sm128)نقل قول:
Wwww.telegram.me/shadmehriaaaنقل قول:
Telegram.me/shadmehrsound
(sm10)
هر دفه ، "غریبه تر" میبینمت
تو ، چه جوری ، این همه عوض شدی !
با کی دارم اشتبا میگیرمت !!
اینم از ترانه های ناب آقای مهرابی(sm120)
واقعا قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیز لطفا این روان پریش رو ریپورت کنید. استاد پویان :)))!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
به جان خودم دست انداخته مردم رو :))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب استقبال خوبی کردین ماشالا
خخخخخنقل قول:
(sm25)
(sm19)
(sm10)
ایـــــــــــــ غــــــــــــــــــــم انگیـــــــــــــــــــــ ز تــــــــریــــــــــــــ ن خوشـــــــــــحاااالـــــ ــــــــی ..... (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
امشب انگار خون تازه ای تو رگ های منه (sm127)
کدوم یکی از بچه ها درستش کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میشه دسترسی ادمین بده
بهروز صفاریان در گفتگو با برنامه چشم شب روشن
آهنگساز آلبوم «وقف پرنده ها» ادامه داد: آن زمان شاهد این بودیم که خوانندگانی چون محمد اصفهانی، خشایار اعتمادی یا دوستانی که دیگر اینجا نیستند، فعالیتشان را آغاز کردند و آنها هنوز به اعتقاد کارشناسان و مخاطبان جزو بهترین ها هستند و می توانند مارکت را به دست بگیرند.
----------
حیف که جای تو رو تو همکاری با شادمهر یه مشت اشغال گرفتن
(sm27)
من دیدم... توی هر برنامهای که میره به نحوی اسم شادمهر رو میبره! دمش گرم(sm10)نقل قول:
صدای شادمهرو خیلی زیاد دوست دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.خب عزیز من صدای شادمهر دوست داشتنی ست فقط اون نیست خیلی ها طرفدارش هستند من بیشتر بیشتر طرفدار آهنگسازیش هستم تا صدا ، هم تو صدا و هم تو آهنگسازی خبره است -.-نقل قول:
(sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm27)
تو یکسال دو البوم از شادمهر خیلی عجیبه برام
فکر کنم شادمهر هم باالبوم تجربه کن زیاد ارتباط برقرار نکرده
خیلی عجیبه اصلا
من فکر میکردم البوم رفت واسه 4 سال دیگه
پس چرا باز با این گروه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره کاملا مشخصه شادمهر خودش هم راضی نبوده از آلبوم. .شاید هدفش این بوده ک واسه کنسرتاش آهنگ جدید داشته باشه...ولی آلبوم تصویر قطعا ی آلبوم متفاوت خواهد بود ب شرطی ک آهنگسازی و تنظیم بیشتر کارا پای خودش باشهنقل قول: