320 به کارت میاد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
320 به کارت میاد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک 3 خیلی عالیه .. (sm118)
03. Deliyim
اره دقیقا همینه دیگه واتش بستگی به متراژ اتاق دارهنقل قول:
نور همین لامپی که لینک گذاشتی با ال ای دی بخوای بخری حدود 110 هزار تومن میشه
فرق دیگشون هم اینه کار این شرکت کجا کیفیتش کار مثلا شرکت هالی استار که ال ای دی 70 وات میزنه کجا
تازه این 80 واته واسه پذیرایی و حال خوبه .. اتاق یه دونه 40 وات از همین کافیه . دمت گرم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی واسه تمام روشنایی خونه چند سال پیش یه سری لامپ های کم مصرف 25 وات اومده بود یارانه ای بود 1500 تومن شرافتا خیلی خوب بود هنوزم که هنوز داره کار میکنه حتی یکیشم نسوخته
فقط یه مدت کوتاهی بود (sm74) دیگه هر چی گشتم حتی قیمت آزادم ازاون لامپا پیدا نکردم (sm81) این زمرد هم فک کنم مث همون باشه شایدم ازون بهتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دونه 40 وات پارس گرفتم نورش اندازه همون 25 واته بود تازه یه خورده هم کمتر (sm2)
اره دقیقا ما هم از اون لامپ ها که گفتی 20 وات هنوز یکی داریم حتی یکی داشتیم زیر بالکن تو حیاط گرما سرما رطوبت عین خیالش نبودنقل قول:
الان بیشتر مارک ها افتضاحن مخصوصا خارجی ها نور خیلی کمی دارن
آفرین زدی به هدف .. خوب یادته .. هم 20 وات بود هم 25 وات .. من 25 وات گرفتم .. اینجوری نیم پیچ بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام پیچ خوشم نمیاد 25 واته شبیه این بود ولی نورش از 40 وات که الان تو بازار هست هم بهتر بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم تو این چن هفته خف گرفته بود الان دهن باز کرده فوتبالم میبینه اونم حذفی
روشون نوشته شده به سفارش سابانقل قول:
هنوز یکی داریم(sm59)
ولی اینا هم یکی بگیری میبینی دقیقا همونه کیفیتش
من اینقد سردرد میشدم از نور مانیتور رفتم یه 80 وات گرفتم (sm59)