همیشه تو فکر اینم که تورو ،
من در آینده کجا می بینم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه تو فکر اینم که تورو ،
من در آینده کجا می بینم ... (sm50)
غریبه به کی میگن :
غریبه این نیست که کسی مال یک شهر دیگه ای باشه.
غریبه کسی که گذشت نداشته باشه . برای تو قدمی بر ندارد و دلسوز نباشه غریبه هست
(sm50)
مرا به خلوت ابعاد زندگی ببرید ... (sm50)
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید ، من یه دی وی دی یِ 9 ازش دارم . . .
رامی گذاشته بود قبلاً . . .
یه شرکت روسی منتشرش کرده . . .
این حجم و عکس منوش . . .
اگه تو همین رو داری آپ کن . . .
اگه دی وی دی یِ 5 داری ، آپ نکن ، من بعدا آپ می کنم . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیداً توصیه می شن . . . (sm50)
منتظر نسخه ی با کیفیت عالی نباشین ، بعید می دونم گیر بیان . . . (sm50)