(sm2)یه ارایه انجمنی بنویس بببنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یه ارایه انجمنی بنویس بببنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خروجی بده با pipe (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول یادشه جام جهانی 98 با بچه ها تو فروم بحث میکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کاسبی راه انداختی (sm2)
من با الی اومدم اینجا باو
نه امیر نه ممر نه سجاد نه حسین هیشکی نبود
تاریخ منم 2008 باید میزدی(sm89)
دیوث دوم کی اخه با pipe لینوکس کار میکنه (sm2)
من دو سه سال فقط پستارو میخوندم و نمیتونستم یوزر بسازم (sm70)نقل قول:
لاشی اول جای دیگه نگی اینو (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنی لینوکس اینه دستور کپی پیست کنی
پایپ و خروجی و جریان و تغییر مسیرها و ...
اینا پشمن پس(sm2)(sm2)
من یوزر ساختم برا دانلود ولی بعد مدتی اومدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی موندگار شدم
الی ه روز دعوا میکرد
داغون بود اون روزا(sm2)
سر البوم ژاکت چه بزن بزنی شد اینجا (sm2)
پست ویژه یتولیدمحسن چاوشی از چاوشی نیوز/به زودی(sm2)(sm2)(sm2)
انگار تموم شدنی نیست(sm2)