نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5تا؟؟(sm77)
لو رفته ینی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5تا؟؟(sm77)
لو رفته ینی؟
وایکینگز قسمت هشتش چرا اینجوری شد (sm54)
آره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به طور رسمی فقط یه قسمتش اومده (sm120)
هومم خوب است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون some کار منُ راحت کرد چون اون سری سعی کردم زیر 20 سال نرم گفتم بلکی خوشت نیاد ولی حالا میشه راحت تر انتخاب کرد (sm120)
اونم پیشنهاد من بوده؟؟(sm120)
Littlefinger(sm135)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
نه اونو حسین گفت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره باید اب بشه دیگه (sm120)نقل قول:
ولی جدا کم کردن وزن حیلی سخته (sm81)
امین فرقشون چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پونزده کیلو وزن کم دارم بده خسیس(sm120)نقل قول: