(sm70) ببین من عقایدم اونقدر فسیل نیست اون روز داشتم اذیتت می کردم (sm2) ناراحت نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) ببین من عقایدم اونقدر فسیل نیست اون روز داشتم اذیتت می کردم (sm2) ناراحت نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان اسنو (sm50)نقل قول:
من یه بار یه ماه و نیم رفتم باشگاه جو گیر شدم بدون رژیم 4 کیلو کم کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونستم (sm59)نقل قول:
اونم بدک نیست! فکر کنم خوشت بیاد
اون لیست میده تازه اولویت بندی ام میکنه اول این بعد ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همه رو برعکس میبینم(sm120)
تو نمیخوای اولویت بندی کنی؟(sm120)
جان اسنو دوس ندارم مث خودم بدبخته همش(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر(sm10)(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق چی؟؟ پروفایل و پیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مشخصه دیگه ماهیت و فلسفه اولی واسه شخص حقیقی و دومی واسه اشخاص حقوقی و شرکت ها و موسسات
اولی بیشتر جنبه شخصی داره و امکانات و اپشن های ارسال مطلب و پستشم همین طوره
دومی یه پیچ و ماهیت خبری و اطلاع رسانی و ارتباطی داره
مهم ترین تفاوتشون البته بحث ارتباط با بیرون که تو دومی تو لایک و فالو داری به جای بحث فرند و گاهی فالو که تو اولی هست و چیزی که به درد کار شما بخوره همینه
واسه مدیریتش بعدا اگر بخوای کسیم اضافه کنی اینجا میتونی ولی تو اولی نمیشه و یه سری جزئئیات دیگه!
خلاصه بخوام بگم دومی خیلی جامع تر و کامل تره
اکثر فیلمایی که من گفتمم فکر کنم تول یست حسینم باشه (sm120)نقل قول:
واسه این فیلما که اولویت بندی لازم نیست هرکدومو ببینی فرقی نداره (sm120)
حالا یکم اگر جدی تر بشه و وارد سینمای استعلایی بشیم (sm173) چرا اونجا باید اولویت بندی بشه که همون اول سنگین نباشه و پس نزنه مخاطبُ و مثل برخورد های اولیه من گیچ نشه (sm120)