ز اشتیاق تو جانم به لب رسید بیااااااا
نظر به حالم دلم کن ببین که چون کردی هی (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ز اشتیاق تو جانم به لب رسید بیااااااا
نظر به حالم دلم کن ببین که چون کردی هی (sm50)
سرنوشت چشاش کوره
نمیبینه !
(sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابولی . . . (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaghoob jafari [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم دشنه رو تا چند وقت دیگه آپ می کنم . . .
خوبی صابر جان(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مجی این جوری درسته . . . (sm59) چون " کور " توی جمله ی اول فعله - " نمی بینه " هم که جمله ایه با یک کلمه . . .
سر نوشت چشاش کوره . نمی بینه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات . . . (sm51) (sm176) (sm51)
کم پیدایی ! چی کارا می کنی !؟ (به غیر از کردن بی کارا . . . (sm2))
قربانت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکسالی رفته بودم تهران سرکار
الان چند ماهی هست دوباره بیکارشدم(sm120)
هیچی اینستا میچرخیم.پیج مبارزه علیه ج.ا درس کردم فعالیت میکنم(sm120)
خوبه . . . البته بی کار شدنت خوب نیست . . . امید وارم یه کار بهتر و نون و آب دار تر پیدا کنی . . .
سر جدّت مواظب خودت باش ، این دیوثای ج.ا بد جوری هار شدن . . . کار دست خودت ندی . . . (sm10)