تو چی میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو چی میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 دختر دانشجو(sm81)
(sm178)سوانسی تیم خوبیه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی گفتم باید دست به دعاشیم سیتی ببازه.بعد بگو دل خجسته ای داری(sm2)
خیلی باحال بود این دیالوگ.نقل قول:
یه جام اول این اپیزود ملیسندر به جان اسنو گفت وقتی مرده بودی چی دیدی؟ گفت هیچی. ابدا هیچی نبود (sm25)
مهلت نمانده است
من خسته ام بجنب
سیگار من کجاست
شلیک کن رفیق ... (sm50)
جان اسنو عبادت نکرده چیزی بهش تعلق نمیگیره. شاید به بقیه بدننقل قول: