(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکترون
پروتون
نوترون
گواردیولا نوتورونه الان واسه من ولی شما پر از تناقضید (sm120)یه بار میگید نوتورونه یه بار میگید الکترونه (sm120)
دن فابیو(sm118)
تو اول برو تکلیفتُ با درک مطالب و جمله های فارسی پیدا کن، بعد بیا مباحثه کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگ برتر واسه اف ای نیسبت به تیم ملی ارجحیت داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برند شوستر بارسا سوز(sm120)
خیلی حرفه بازیکن سابقت باعث بشه تونل بزنی جلوی دشمنت(sm2)
وثوق حواست به جکسون مارتینز هست که اول فصل می گفتم؟ (sm25)
گواردیولا مربی بزرگی نیست چه با 1 جام چه 16 جام حالا دیگه هر تعبیری می خوای بکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر رونالدو از رئال بره من با شجاعت اینجا میگم چه احساسی نسبت بهش دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانشین خوبیه ...مخالفتی ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]