اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میتونه از پایین به دنیا نگاه کنه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میتونه از پایین به دنیا نگاه کنه (sm120)
به تو ربطی نداره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب رئال ببازه یه هفته شام نمیخورم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنتون سرویسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه فاک داور(sm2)نقل قول:
اگه ما پسرا هم مثل شما کلیپس و پاشنه بلند داشتیم الان 2.10 میشدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدی 1.90 خیلیه دیگه مسخرت میکنن (sm120)
فقط خدا کنه ممد به دلش افتاده باشه رئال میبازه (sm2)نقل قول:
فضاي جامعه جوري شده هركي شاهين نجفي گوش ميده،فكر ميكنه روشن فكر،و هركي رو هم گوش نميده يه ادم احمق و قرون وسطايي ميبينه(sm2)
امسال عید که گذشت سال دیگه واست یه برنامه پردرامد دارم(sm59)نقل قول:
من حاجی بودم کثافت همه مشدیا حاجیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا ما تو جمع خودمون به بتی میکیم حاج بتول بی شوخی