هر تیم 1 گل دیگه بزنند حال میده (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر تیم 1 گل دیگه بزنند حال میده (sm70)
خدا کنه فرانسه یه گل بخوره (sm70)
مورینیو: من در این کشور کار میکنم پس نخواهید که نظرمو درموردشون بگم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر عیر اینو بگه که شبونه اف ای میده گردش (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربی کاستاریکا که ضایعش کرد با بردش (sm70) و مصاحبش
چی گفت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنلاین از کنفرانس خبری هاشم بیک زاده: آماده بازی ام (sm70)
pavel pogba(sm120)
هاجسون تا 2016 مربی سه شیر ها
این نسل هم به گا رفت(sm120)
تیم ملی به چیز اف ای هم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط فکر سود از لیگ (sm120)
ژوزه مورینیو چندی پیش گفت که تیم ملی کاستاریکا نمیتواند شگفتی را که برابر اروگوئه با شکست ۳ بر یک این تیم در دور اول بازیهای مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۴ خلق کرد، ادامه دهد و قادر نخواهد بود که در بازیهای بعدی خود ایتالیا و اروگوئه را از پیش رو بردارد و شکست خواهد خورد در واکنش به ادعای سرمربی پرتغالی چلسی، خورخه لوئیس پینتو، سرمربی تیم ملی کاستاریکا گفت: من واقعاً از آنچه که ژوزه مورینیو گفته متعجب شدهام بزارید هر کی هر چی دلش خواست بگه ما اینقدر انگیزه داریم که میتونیم باز هم به شگفتی مون ادامه بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]