ولی خوبه باز صدرنشینن (sm2)
- 22
- 19
- پرسپوليس
- 10
- 20
- 19
- پيکان
- 11
- 19
- 18
- استقلال خوزستان
- 12
- 18
- 19
- نفت م.سليمان
- 13
- 17
- 19
- گسترش فولاد
- 14
- 16
- 19
- راهآهن
- 15
- 15
- 19
- ملوان
- 16
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی خوبه باز صدرنشینن (sm2)
- 22
- 19
- پرسپوليس
- 10
- 20
- 19
- پيکان
- 11
- 19
- 18
- استقلال خوزستان
- 12
- 18
- 19
- نفت م.سليمان
- 13
- 17
- 19
- گسترش فولاد
- 14
- 16
- 19
- راهآهن
- 15
- 15
- 19
- ملوان
- 16
لنگ که هستی ..(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین جاکشا چه بلایی سر پرسپولیس اوردن (sm50)
19 بازی 22 امتیاز (sm2)
مازیار (sm2)
تا اومد بزنه گفتم میگیرش دیوث (sm2)
اگه جای حقیقی مازیار زارع دروازبان تیم ملی بود الان قهرمان آسیا بودیم(sm2)
مازیار دست طلایی (sm2)
یعنی بدترین پرسپولیس تاریخ پرسپولیس ولی من باز نمیفهمم کیسه چجوری به ما باخت (sm2)
دهنتون سرویس حرفای شما از این فوتبالم باحال تره(sm2)
ولی انصافا پنالتی باید تکرار میشد خیلی جلو بود
اما یه دست رفت گرفت خیلی حال کردم (sm2)
عباس زاده قد تادئو هم نیست ؟(sm50)
درخشان کس مغز چرا نوروزی رو از لیست پرسپولیس کنار گذاشت این عنو اورد ؟
زیادی خندیدید (sm70)
بخوانید و از هر کسی بت نسازید.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
تاریخ طبری / ج 2 / 252 :
سپس پیامبر ، سعد ابن زید انصاری از برادران بنی عبد الاشهل را به همراه زنان و کودکان اسیر بنی قریظه برگزید و به نجد فرستاد تا بوسیله فروش آنان اسحله و اسب بیاورد .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
مسلم الانصاری گفت که رسول الله مرا بر اسیران بنی قریظه گماشت، پس نگاه به آلت تناسلی نوجوانان پسر میکردم، اگر میدیدم که مویی بر آلتش روئید گردنش را میزدم و اگر نروئید بود جزء غنایم جنگی گماشته .(مجمع الزوائد / الهیثمی / جلد 6 / صفحه 141- اعیان الشیعه / محسن الامین / جلد 3 / صفحه 303)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازیکن جدید اسگل ما هم زد وسط زاویه نداد(sm2)
ریده با این خریداش (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
تو این چند روزی که نبودم بالاخره البوم بانو اومد بسیار خوب شده
البته نه به صورت قانونی!!!!!!!!!!!!!!!!! توسط یه اسراییلی دزدیده شده و لو رفته
(sm70)
آلبوم بعدیتان در چه سبكی منتشر میشود؟
تكلیف آلبوم بعدی هنوز مشخص نیست. دو آلبوم دارم كه یكی از آنها موسیقی الكترونیك محض خواهد بود كه اگر بتوانم با خودم كنار بیایم این آلبوم زودتر منتشر خواهد شد. اگر از انتشار این آلبوم صرفنظر كنم، حدود دو یا سه سال زمان میبرد كه آلبوم جدیدم با سبك غالبا كلاسیك آماده انتشار شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]برادر چقدر عکس میزاری دهن اعتبارمونو سرویس کردی
نه برای فرار و كار كردن در لسآنجلس بلكه در گوشهای از دنیا زندگی خواهم كرد كه قانونی وجود داشته باشد و رعایت و اجرا شود. قضیه كوچ من جدی است(sm2)
(sm2)هر روز تی وی هست حرف رفتن میزنه
من به صرف ایجاد یك بمب تبلیغاتی موثر در فروش آلبوم نه عزیزانم را كشتم، نه بیماری سخت گرفتم، نه فرزندم را بیمار كردم، نه درمورد «علی دایی» بدگویی كردم و نه در مورد «حامد بهداد» قبل یا بعد از انتشار آلبوم بدگویی كردم تا آلبومام مورد توجه قرار بگیرد؛ (sm30)
هنوز قراره بره(sm120)
آخ بچه ها زانوم عمل کردم خیلی درد میکنه
همواره هم اعلام كردهام 70درصد به دلیل مشكلات پرونده قضایی و 30درصد نیز به دلیل مشكلات موسیقی بوده است و اگر گفتم در صورت عدم اصلاح شرایط كوچ میكنم، كوچ خواهم كرد. (sm2)با کجات این اندازه گیری دقیق رو کردی
حمید حامی خودشم جر بده وضع همینه
آلبوم آخرش تنظیما انگار دهه پنجاس
(sm81)جسیکا بیل حامله اس
چند روزی بیشتر تا گرمی 2015 نمونده جای بانو کنار سر پل مکارتنی ه
Kaveh Afagh
امشب ساعت 22 عوامل فیلم" رخ دیوانه " که تا به امروز از دید تماشاگران به عنوان فیلم برگزیده انتخاب شده، ابوالحسن داوودی کارگردان، کاوه آفاق خواننده، صابر ابر،طناز طباطبایی،ساعد سهیلی و...
در سینما فرهنگ پذیرای شما خواهند بود
259 kb
(sm128)
(sm120)همون خانم بالایی شکمش
(sm54)(sm172)
موسیقی سریال Game of Thrones از سریاله یا کتاب؟ترجمه دو کامنت داخل کادر از سایت یو تیوب:- این موسیقی از سریاله یا کتاب؟- از کتابه. کتابو که باز کنی این آهنگو میزنه.(sm2)
j-t پدر میشود
(sm2)فردا مهناز افشارم یه عکس از شیکمش میذاره
ختنه زنان
به خوابم نیای ترانه مکرم
دروبین ه گمونم از جنگ جهانی اول برگشته