مورد داشتیم دختره داشته با ماشین آموزشگاه رانندگی دنده عقب میرفته
سرعتش که زیاد شده از مربی پرسیده
حالا بزارم دنده دو عقب؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مورد داشتیم دختره داشته با ماشین آموزشگاه رانندگی دنده عقب میرفته
سرعتش که زیاد شده از مربی پرسیده
حالا بزارم دنده دو عقب؟؟؟؟؟؟؟؟
ليدي گاگا بيچاره از اسمش معلومه .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. تو زندگيش خيلي سختي كشيده :|
الف مثل.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
م مه
با منم بحث نکنین|:
همین که گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تازه فهمیدم اون چیزی که دست میتی کمان بوده چی بوده؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کارت بسیج فعال ژاپن بوده!!!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدري براي تولد دخترش فکر کرد بهترين کادو دنيا را بگيرد
.
.
يک مرسدس بنز.
يک ويلا کنار دريا.
يک ماه سفر دور دنيا
.
.
به دخترش گفت کدام را ميخواهي ؟
.
.
اشک درون چشمان دخترک جمع شد
و دستان پدر را گرفت و با صدايي لرزان گفت:
.
.
.
.
شوهرررررر ميخوام
از زمستون پرسیدم این چه وضعشه چرا اصلا هوا سرد نیست امسال؟
.
.
.
.
.
.
برگشته میگه"الکی مثلا من تابستونم"
:|
زنم زنگ زده دادو فریااااااااد میگه خاااک تو سرت آشغاال من مگه واست کم گذشتم؟دلت به حآله اون طفل معصوممون نسوخت؟چرا این کارو کردی...؟ منو میگی ۳تا سکته رو رد کردم،بعدش خندیدو گفت:
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا بهم خیانت کردی D:
به خدا يه لحظه فک کردم همه چیرو فهمیده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اﻟﻜﻲ ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺟﺮﺍﺣﻢ
ﺍﻟﻜﻲ ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺑﻮﺭﺳﻠﻲ ﺍﻡ
ﺍﻟﻜﻲ ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﺍﻡ
ﺍﻟﻜﻲ ﻣﺜﻼ ...
ﺟﻬﺎﻥ ﺳﻮﻡ ﻳﻌﻨﻲ ﻫﻤﻴﻦ
ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻛﺸﻮﺭﻫﺎ ﺑﺠﺎﻱ ﺗﺒﺎﺩﻝ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﻔﻴﺪ ﻭ
ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﺑﺎﻳﺪ ﻣﻄﺎﻟﺒﻲ ﺑﺎ ﻣﻀﻤﻮﻥ ﻟﻮﺩﻩ ﮔﻲ ﻭ ﭘﻠﺸﺘﻲ ﺭﻭ
ﺑﻴﻦ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺗﺒﺎﺩﻝ ﻛﻨﻦ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻟﻜﻲ ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﺭﻭﺷﻨﻔﻜﺮﻡ
تلویزیون داشت آنجیلينا جولی نشون میداد مادر بزرگم گفت:ننه این لبهای خودشه یا پروستات کرده
تلویزیون سوخت :| :))
تف تو مملکتی که روغن موتورش پنج میلیون تومن باشه!!
.
.
.
.
الکی، مثلا منم مازراتی دارم...
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﺎﺯﺭﺍﺗﻰ ﺯﺩﻩ ﺑﻬﺶ
ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﭘﻴﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻻﻥ ﺯﻧﮓ ﻣﻴﺰﻧﻢ ﺑﻪ ﺍﻭﺭﮊﺍﻧﺲ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺘﻪ ﻧﻪ ﻧﻪ ﺑﻐﻞ ﺑﻐﻞ ،
ﺑﻐــــــــﻞ ﻣﻴﺨﻮﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ� �ﺍﺍﺍﻡ !!!
|:
یک شنبه 19 بهمن 1393 - 21:18:41
موردداشتیم
کارت بانکی دختره توو سی دی رام کامپیوترش گیر کرده…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تحقیق کردن فهمیدن میخواسته خرید اینترنتی کنه
دوستم تازه ازدواج کرده ، یه ماه بعد از عروسی بچش بدنیا اومد . بهش میگم جریان چیه؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.میگه : کار خداست دیگه ، اگه بخواد بده یه جوری میده که همه تو حکمتش بمونن
من
حکمت
شیطان رجیم
حوری های بهشتی
پشمک حاج عبدا....
دقت کردین هر چی اولش پ داره گرون میشه !!
پسته....
پورشه....
پرادو.....
پراید....
من برم پشگل جمع کنم شاید گرون شد پولدار شدیم!!
طرف میره خواستگاری
میرن تو اتاق واس صحبت
.
دفه اول دختره عطسه میکنه
.
دفه دوم اروغ میزنه
.
دفه سوم میگوزه
.
میگه: ماشالا از هر سوراخ عروس خانوم ی هنر میباره،
اگه نمیرینی بریم سر اصل مطلب...!!!
مورد داشتیم
.
.
.
.
.
.
.
تو خواستگاری عروس که چایی آورده
داماد بلند شده سینی چایی رو ازش گرفته و گفته:
تو بشین عزیزم،
برا بچمون ضرر داره
:|
. شب بود , بین میوه ها بحث بود
توت فرنگی میگفت :من شکل قلبم,
گردو میگفت : من شبیه مغزم
انار میگفت : دانه هام شبیه الماسه,
اما خیار آرام درگوشه ای نشسته بود و به شکاف زردآلو نگاه ميکرد !!!!
D:
به يارو میگن چرا شغلت ختنه کردنه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه تو انتخاب رشته اشتباه کردم میخواستم بزنم دوبلری اشتباهی زدم دولبری?
جاکشا من گم شدم..
.
.
.
.
.
.
آخرین پیام از ماهواره فجر!! :|
ميدونين فرق کلاغ با قناري چيه؟!
.
.
.
.
.
.
هيچ فرقي ندارن،
فقط قناري سنتي ميخونه کلاغ راک
يعني تمام بار علمي کشور افتاده رو دوش من. هر روز دارم يه چيز تازه کشف ميکنم. بابا شماهام يه تکوني به خودتون بدين...
دختره تو فیسبوک استاتوس زده بود: مرسی که اردیبهشتیام...
.
.
.
.
.
.
باباش کامنت داده زیرش: خواهش میکنم وظیفه بود!
همسایمون اسمش “طلا”ست.
توی “نقره” فروشی کار میکنه.
تازگیا هم رفته "برنزه" کرده…!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
فکرکنم آخرش با مِسی ازدواج کنه..
بچشونم شکل استیلی بشه !
حالا خوبه که اصل ترتیب رو رعایت میکردند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا قیافه ی اینو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دوست دختر خوزستانی هم نداریم که تو این هوای آلوده بهش تنفس مصنوعی بدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
عشق چیست؟ رابطه ایست که در ان افراد به گوه خوردن افتاده و در آخر با گوش دادن به آهنگهای داریوش معتاد میشوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نه نه
اصلا اینطوری نیست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چطوریاست ؟؟؟نقل قول:
تو این دریـا نمیخـوام نهنگِ کـوری بـاشـم (sm172)
توی کدوم دریا دقیقا ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریای شمال یحتمل (sm70)نقل قول:
ﭘﺴﺮﻩ هشت سالشه ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ : ﺁﯾﻔﻮﻥ ششﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻫﻨﮓ ﻣﯿﮑﻨﻪ . . . . . ﻣﻦ ﻫﻢ ﺳﻦ اون ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﯾﻪ ﭘﺎﮎ ﮐﻦ ﻭﺍﺳﻢ ﺧﺮﯾﺪ ﺑﻮﯼ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﯿﺪﺍﺩ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺧﻮﺭﺩﻣﺶ!!
دریای شمال مگه نهنگ داره کاکا ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ولک حتما داره (sm59)نقل قول:
شریعتمداری به لاریجانی اس ام اس داده:"حصر غیرقانونیه"بعد که لاریجانی نقطه چین ها رو دنبال میکنه میبینه آخرش نوشته:"الکی مثلا من مطهری ام"
خب الکی مثلا و کوفت .... الکی مثلا و زهر مار ... زهر حلاحل ...
پس چرا ما تا این سال چیزی ندیدیم ؟؟؟نقل قول: