من سه تا سی دی فروشی که نزدیک بود رفتم! گفتن صبح! هرچی از التماس هم کردم گفتن خدا وکیلی نیومده صبح قراره بفرستند..
نمایش نسخه قابل چاپ
من سه تا سی دی فروشی که نزدیک بود رفتم! گفتن صبح! هرچی از التماس هم کردم گفتن خدا وکیلی نیومده صبح قراره بفرستند..
خيلي فرق داره حسين (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فردا نيستم اصن كه بخوام دان كنم
اينقدر نگيد فرق نميكنه (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما از لامپ 300 استفاده کن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین رئیس رو عصبانی کردین (sm102)نقل قول:
بزارین دیگه
حسین رو اعصاب من نرو میگم امیر بنت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر نمی خوای یه فکری برای نفوذی های اینجا بکنی ؟؟؟
صبح تو دانشگاه استرس بعد از ظهر چندین ساعت تو نت و مجمع نیم ساعت پیش نتن قطع شد چی کشیدم تا وصل شد (sm88)
مدیر بن نکن خب :) اعصاب نمونده همین شکلیشم :)
برسونین خماریم(sm59)