من خواهرشم نه دوستش(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خواهرشم نه دوستش(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب یا بدش رو نمیدونم(sm59)ولی به هر حال مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرض کن امیر اونم با یه شاخه گل اونم با لپ های قرمز (اشاره به نق امیر از خانوم نایس ) نقل کرفته که چی که ساعت دوازده شب از طرف بپرسه سلام شما خوبین ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خب از اون زمون زیاد میگذره من رفتم خدمت سربازی تازه تموم کردم حافظه نمی مونه برا ادم ولی خلاصه از شر بن کردن هاش راحت شدیم یه بار منو به خاطر مجید سیبیل یه ما بن کرد(sm59)مخصوصا این موری بنده خدا چه زجری کشیده (sm30) شوخی کردم به دل نگیریاااا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی هنو پست نکرد امیر نقل گرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
ریالیا رو (sm2)
میلاد تی وی رو گاز نگیر (sm2)
سلام (sm121)خوبین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت امير (sm93)
سلام منم خوبم(sm120)نقل قول: