طلا بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طلا بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که یزدانی خیلی هارو آتیش زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا راضیم ام شما بیا بشین سر مامله بالا پایینت میکنم راضی میشی (sm2)
چاوشی رو دوست دارم اما حرفت تایید میشهنقل قول:
رضا آرین بعدی کیه بکوبیمش (sm2)
انتقاد فرق داره با لودگی من اومد نقد کسایی مثل خودت بخونم نه که بیاد اینجا اراجیف سرهم کنننقل قول:
متاسفانه ... (sm120)نقل قول:
کسی چیزی نگفت خودت میدونی اول صبح فقط دنبال موش دووندن بودی، الانم که میگی فقط امیر بی گزند خوبه
نظرت محترم
بحثی نیست
میرم موقتی اومدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سلطان احساس مجید خراطها هم بعد رمضون میاد چه شود علیزاده هم میخوره تنگش دیگه ناله و زجه تو هم (sm2)
میلاد یه ذره ارومم کن اعصابم فوق کیریه
اره هیزم از اتاق پشتیت در میاره میسوزنه (sm2)توم که کلن تو از همه چیز راضی هستی کلن رضایت درونی خیلی بالاس (sm59)..تو بالا پایین بشو کار به دیگران نداشته باشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هم دوست باشید
یه نفس عمیق بکش یه لیوان آب بخوره یه خورده به همه فحش بده آلبوم یزدانی رو پلی کن جواب میده (امام میلاد{ع})نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لودگی نیست شوخی میکنن بچه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نظرمو گفتم صبح که ضعیف ترین آلبوم چاوشیه
خیلی خوبه تراک به تراک بیان نظرشونو بگن ولی توهین نباشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیامین بهادری البته اونو خدا زده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیزاده دم دست تره آلبوم هم ماه دیگه میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک چت هست اونجا برن شوخی لودگی کنننقل قول:
هارد لب تابم نابود شد موزیکای 2 سال به فنا رفتنقل قول:
چشم موری جون(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی اعصابم خورده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد و امیر مرسی کلی برای نسخه ی wav چاوشی . . . (sm93)
استاد عکسی از صِفر شخصیش تو کاوراش گذاشته ؟(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
F-uck My Heartنقل قول:
(sm1)
زنده باد ..تبارک الله احسن الخالقیننقل قول:
دیوثا بقیه خواننده ها ادم نیستن کیفیت که فقط از چاوشی wave می ذارید ؟
با این میکس و مستر شخمیش
راضیم .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میون آتش افتادیم.شدیم از روی دنیا گم(sm50)
بیو یه فالافل دبل بخور کا با کوکا (sm51) بزن به شط کا (sm51)نقل قول:
الان امتحان میکنم ...نقل قول:
بی شوخی میخوام پلی کنم ..
ساشا بارن کوهن دیوونه است خیلی فیلمش خوب بود کلی خندیدم
تا دقایقی دیگه پلی می کنم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزخرفترین البوم چاوشی.فقط اهنگ شیدایی رو شااااید بشه دو سه بار گوش داد.اختلاف فاحش ترک ها رو میشه با ترک های شهرزاد حس کرد اونها کجا این کجا.انگار اصلا دو تا خواننده مختلف هستند.
به اتفاقات دردناک زندگیت فکر نکن راحته شل بگیر وگرنه درد دارهنقل قول:
اللهم التوفیق یره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط showalie [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنو گوش ندادی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظرم خونه خالی شه یه کم صدا رو ببرم بالا
حالا این بابای ما اگه رفت بیرون(sm3)
دهنت (sm2)نقل قول: