آره اینم هست جنس خوب و گرون تر زیاد بعضی جاها نمیبرن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره اینم هست جنس خوب و گرون تر زیاد بعضی جاها نمیبرن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا بیارم صاحب اول و آخرش خودمم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شش ساعت ! میشه سه تا فیلم 2 ساعته
این چه ربطی به پست قبلیت داشت ریدینقل قول:
(sm70)استاد عبدلی هم فهمیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربط خاصی نداشت من به هر که فروختم راضی بوده ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عنقلاب عسلامی یک قرن مارو عقب انداخت
هه لاجیتک برند حرفه ایه .. کیبورد داره 400 هزار تومن .. ماوس داره 300 تومن . راپو برند معمولیه مث چیزای دیگه . (sm2)نقل قول:
تف نده مومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمتش خیلی مناسبه من به برند هویت اطمینان ندارم ولی نمیدونم چرا حس میکنم این کیبوردش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]