خدااااااااااا(sm81)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدااااااااااا(sm81)(sm81)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
سلام امير (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوو اونجایی که آلبوم پخش شده و من از امیر شنیدم بعید میدونم موجودی بدونه اینترنت چیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیروی انتظانی بچهایی که رفتن دنبال البوم تو اون فروشگاهو احتمالا گرفته(sm2)
دیدی امروز چی کشیدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو هم کشتم شرمنده (sm176) (sm2)
من باز با رفیقم چند تا مرکز فروش رفتم هیچکدوم نداشتن ولی اون خرمیه داشت نداد (sm81)
گفتم كهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم داشتم التماس يارو ميكردم
جون هر كي رو قسم دادم نداد
(sm54) نميدونم چشونه
توو خيابون داشتم زنگ ميزدم به دوستام كه ببينم كسي آشنا نيست با اين يارو
من اگه امشب آلوم نیاد،سه چهارتا فحش خارمادر میکشم الان گفتم که بعدا گله گزاری نکنید.