شانس من امشب همه شدن تبلت به دست گوشی بدست ریختن اینجا دارن از اینترنتم استفاده میکن
چه گیری افتادیم(sm102)
نمایش نسخه قابل چاپ
شانس من امشب همه شدن تبلت به دست گوشی بدست ریختن اینجا دارن از اینترنتم استفاده میکن
چه گیری افتادیم(sm102)
نه بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نمیدونم فازشون چیه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارو بزنید(sm120)
اينا از اين دسته افرادي هستن كه تازه طرفدار محسن چاوشي شدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
------------
اقا سرعت پستا رُ کم کنید
هاوست بپره دستمون میمونه تو پوست گردوها (sm172)
نمیدونم اراکیا از کی قانون مدار شدن واسه ما (sm25)بهش گفتم پول 5 تا البوم رو میدم یکی رو بده جاکش گفت تو هدفی داری بت نمیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر الان کدوم طرفی ، باشه پخش میکنی یا نه ! ؟
به خدا منم همينو گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم همين رو جواب داد (sm2) البته من رفتم سراغ سه راه ارامنه
اونم آورده بود عصر . گفت توو انبارمون ِ . گفت انبارمون خيابون ِ ابوذر ِ