نه حالا جدی میگم من خیلی دوس میدارم صِفر شخصی ایشان رانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه حالا جدی میگم من خیلی دوس میدارم صِفر شخصی ایشان رانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . قیمت نقل و شکر . . . (sm59)
احترام پدر را نگهدار این چه شکلیکه آخه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیب الله تفسیراتکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت هیزم در میاره بسوزونه از اتاق تو در میاره واسه تو درد داره نه واسه ما (sm2)برادر درد های خودتو تجربیات به دیگران نسبت نده....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشوم چشوم پیری جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من وا دل من .. (sm25)
(sm2)ریدم تو منطقتنقل قول:
امیری رفت کیسه.مردک پول پرست(sm3)
چاوشی طرفدار افراطی زیاد داره ولی من هرچی مخالف دیدم افراطی بوده و مذخرف گفته جای انتقاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در طلب گوهر تو .. (sm25)
کدوم ترک بود این؟یادم رفت(sm25)نقل قول:
والا ما دلی ندیدیم تو عکس همش پشم بود تا لوزالمعدت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاضرم تراک به تراک مناظره کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیوث موزن من عادت دارم ترک 2 ترک شاخی باشه ..
امیر چندتا دیگه آلبوم بفرستم میتونم تاپیک اختصاصیم رو داشته باشم (sm2)
موزن گفته چه اسکلای خوبی من هر شعری بخونم میرن البومو می خرن پولدار میشم
من حاضرم ترک به ترک بگم کوشان ری..ده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامجو یه ترکش صب گفتم خیلی قشنگه نصفشم معلوم نی شی میگه ولی جذابه ..
خب ترک 3 ..
(sm74)
فک کنم نظر هردو مون باشه که چاوشی خیلی فرق داره با داخلیا و همه ام میدوونن واسه کارش زحمت میکشه من کار دوسال و نمیتونم تو 4 ساعت نقد کنم یا دفاع کنم اگه شما میتونی خیلی کارت درسته یا..(sm10)نقل قول:
شاه مقصود که ریتم نداره همش داره حرف میزنه . ریتم ملودی هم معلوم نیست
فقط پاییز میدونه ..
فقط چنگیز میدونه ..
(sm81)
نوحه میخونه .. (sm81)
ماشالله نوازنده .. (sm118)
خودتو کنترل کن یه نفس عمیق بکش دوباره به اتفاقای زندگیت فکر کن از اول تک تک دردهات برات سه بعدی روشن میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمبای خنثی .. (sm54)
من یه بار میشنوم نظر شخصیمو میگم چون اگه بیشتر از یه بار گوش بدی به خاطر تعصبی که داری به خودت تلقین میکنی که به به و شروع به چه چه میکنی که آی بت من ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم تیکه انداختا(sm25)صفر شخصی ایشان(sm25)انشالله که اشتباه میکنم.نقل قول:
بچه ها اول آلبوم همون ترک اول قبل اینکه بخونه قشنگ داره هم یکی از چیزای مرسومه مسلمانان رو پخش میکنه که اذانه بعدش خوب دقت کنید یه تیکه خیلی کوچیک از یکی از سرود های مسیحی هاست که گروه سرود کلیسا که اغلب معمولا بچه ها هستن اجرا میکنن ( این سرود رو من تو خیلی از فیلم های خارجی که دیدم شنیدم) بعدش یه تیکه خیلی کوچیک تر از یکی از سرود های کسایی که به آخرت اعتقاد ندارند پخش میشه ( معمولا گروه های شیطان پرستان کفر گرایان و پوچ گرایان ) خیلی جالبه چون من اون سرود بخصوص این گروه هایی که عرض کردم رو هم تو خیلی از مستند هایی که دیدم و مربوط به شیطان پرستی میشه شنیدم
نمدونم منظور چاوشی چی بوده ولی خیلی جالب بود باز بعدش یه تیکه کوچیک هم داره که مینصف و نیمه میگه اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
چرا خاکسترش کردی .. (sm74)
چیزی که شما بهش میگین ملودی نداره من میگم سبک ملودی ساختن که مخصوص محسنه
بگم بگم راه نندازیا (sm2)نقل قول:
میدون مین کردم .. (sm74)
کمین کردن .. (sm74)
حتی بر مزار من .. (sm81)
چنگیز خیلی خوب بود آفرین کچل ..
بیا باز شنگول شد ترک 4 ..
اون نمیشه مناظره میشه نظر شخصی مه محترم ولی نه اینقدر افراطینقل قول:
(sm77) سبک ملودی ساختن ؟ مخصوص چاوشی ؟نقل قول:
تعصب و دیگر هیچ ...