آیه یازدهم انجیل شیطان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آیه یازدهم انجیل شیطان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود البوم میخوام اگر زحمتی نیست لطف کنید برام بذار فقط خود موزیک باران باشه.(sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملش رو داری !؟ بده به خونیم ! (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دنیا ممنون (sm176)
پی نوشت : اِسکی یِ میلاد (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگِ به خون به خون توی این آلبومشه .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 2 تا هم آلبومای خوبی ان .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm140)
65 B (sm50)
صابر جان واقعا ممنونم دمتگرم(sm10)
هیچ بهشتی در آسمان نیست و هیچ ﺟﻬّﻨﻤﯽ ﮐﻪ ﺁدﻣﻴﺎن در ﺁن بسوزند . همین ﺟﺎ و هم اﻳﻨﮏ رﺳﺘﺎﺧﻴﺰ ﺗﻮﺳﺖ . همین ﺟﺎ و هم اﻳﻨﮏ روز ﻟﺬت ﺗﻮست . همین ﺟﺎ و هم اﻳﻨﮏ ﻣﺠﺎل ﺗﻮﺳﺖ ﭼﺮا ﮐﻪ هیچ ﭼﻴﺰﯼ ﺁن ﺳﻮﯼ ﺁﺳﻤﺎن ها ﻧﻴﺴﺖ ... (sm74)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
چیزایِ خوبی می خونی !
دیگه چیا خوندی و می خوندی !؟
منو هم بی نصیب نذار !
ردیف می کنم برات دقایقی دیگر ...نقل قول:
ﻟﻌﻨﺖ ﺑﺎدا ﺑﺮﻋ...ﻴﺴﯽ ﻓﺮزﻧﺪ ﻣ...ﺮﻳﻢ و ﻣ...ﺤّ...ﻤﺪ ﭘﺴﺮﻋ...ﺒ...ﺪاﻟّﻠ...ﻪ ﮐﻪ ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺎ راﻧﺪﻧﺪ و ﺗﺨﻢ ﺧﻮﻳﺶ پراکندند . ﻟﻴﮏ، ﭘﺎدﺷﺎهیش دوام ﻳﺎﻓﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ اﻧﺴﺎن ﻋﺠﻴﻦ اﺳﺖ : ﺗﺎ ﺧﺪاﻳﺎن ﺑﯽ ﺣﺎﺻﻠﺸﺎن را در هم ﮐﻮﺑﻴﺪ و ﺗﺨﺖ ﺧﻮﻳﺶ ﺑﺎز ﻳﺎﻓﺖ ... (sm50)
بیایید شیطان پرست شید مثل من ...
تا تو همه حالت لذت ببرید ، حتی تو غمگین ترین حالت روحیتون هم میتونید از اون حس غم لذت ببرید ...
نخست وزیر امام میلاد ...
(sm50)
مرسی صابر جاننقل قول:
نقل قول:
صبح میان می گیرنِ مون تا با شیشه نوشابه اصول و فروعِ کیشِ جدیدِ مون رو عملی آموزش بدن (sm50)
نقل قول:
(sm118)
برو بخواب جا نمونی از کلاس(sm120)
من که یکی از فانتزی هام اینه که : 4 تا نره خرِ کت و شلوار پوشیده با پیراهنِ سفیدِ یقه دیپلمات با زانتیایِ مشکی بیان به گیرنم . . . (sm50)
دو شنبه ی هفته ی پیشم سرِ کلاس نه رفتم .
فردا دیگه حتما باید برم .
یک شنبه ها و دو شنبه های شیری .
کسی که به خاطر عقیده اش حاضر نباشه جونش رو بده اساسا زنده بودنش بی فایده است ...نقل قول:
کتاب های چخوف ، آنتوان لاوی ، شکسپیر ، ولادیمیر ناباکوف ، میخاییل بولگاکف ...نقل قول:
چونت می زارن(sm50)نقل قول:
آپلودِ لینکِ آخری تموم بشه میرم .
نیم ساعتی دیگه طول می کشه .
برم قسمتِ دوّم مصاحبه ی محسن نامجو با مصطفی هروی رو به بینم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ آرزومه ! از این که نه میرم می ترسم ! (sm50)
اشکانِ فدایی + علی قاف + مهدیار آقا جانی = 80 از آلبومِ عدل (sm118)
الان دارم قسمت دوم رو می بینم ی تیکه ریز ب شاهین انداخت(sm50)نقل قول:
نقل قول:
مرگ آرزومه ! از این که نه میرم می ترسم ! (sm50)
اشکانِ فدایی + علی قاف + مهدیار آقا جانی = 80 از آلبومِ عدل (sm118)
(sm54)
فقط از چخوف و ناباکوف 2 تا کتاب خوندم (sm25)
مرگ الان آرزوم شده..اینو بی تعارف و ترس می گم!
من نظر کسی رو آدم حستب نمی کنم تو فیس بوک!!!
دمش گرم حال کردم (sm2)
فیلم Judge 2014 رو اگه ندیدی ، ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رابرت داونی جونیور از پدرش میپرسه : فکر میکنی زندگی بعد از مرگ وجود داره ؟
باباش میگه : من 74 سالمه و سرطان درجه 4 دارم به نظرت انتخاب دیگه ای هم دارم .
اینکه الان که به مرگ خودمون راضی هستیم تنها دلیلش اینه که زندگیمون اونجوری که خودمون میخواستیم نشده ، اکثر وقتا یا تمام وقتا واسه دیگران زندگی کردیم و همش میخواستیم که دیگران رو راضی نگه داریم و واسه خودمون هیچ کاری نکردیم و هیچی هم نشدیم .
آدما تو شرایط مختلف دیدگاه های مختلفی از مرگ و زندگی و خدا و ... ارایه میدن
و هر چی سنشون بیشتر میشه ناخودآگاه میخوان خودشون رو به یه چیزی وصل کنن که ترسشون از مردن رو کم کنن
نقل قول:
شاتِ یادِ گاری (sm50)
ساسی مصاحبه ی نامجو 1 قسمتِ دیگه هم داره !؟ (sm77)
واقعا از همه ی مصاحبه های قبلی بیش تر بهم چسبید ! دمش گرم ! (sm118)
البته مصاحبه با تماشا هم خیلی عالی بود . 3 ، 4 بار دیدمش .
مریم عرفان هم که می خواست با محسن . . . (sm59)
به خوابه (sm2)
ولی خیلی سیوسکی یِ .
اگه محسن نه خوابید من برم با مریم به خوابم . (sm128)
صبح بعد از کلاس میام نقل قول ها رو می خونم (sm27)
متوجه ام چی می گی اما دربطن قضیه نگاه کنیم می بینیم که دلیل این همه ناامیدی و سرخوردگی تکرار بیهوده روزها و زندگیه پوچ و بی معنی که هیچ اتفاق مثبت و پیشرفتی وجود نداره و نخواهد داشت( چ مالی چه روحی و روانی) و هربار که تلاش برای تغییر کردم دیدم همیشه برای دیگران زندگی کردم و کمتر منه حقیقی بودم!!! (بهش اشاره کردی)نقل قول:
من شاید تا چند سال پیش خیلی امیدوار بودم و دلخوش بزندگی بودم اما بمرور زمان باواقعیت تلخ و بی رحم زندگی رو ب رو شدم که نتیجش اینه که زندگی تموم بشه و خلاص!!!
چون هیچ اتفاق جدید و مثبتی در جهان نمی افته و روز ب روز انسان گرفتار می شه
ما تو بدترین زمان ممکن و تو بدترین مکان ممکن و تو بدترین شرایط ممکن در حال سپری کردن مثلا بهترین سال های عمرمون تشریف داریم و مثلا زندگی می کنیم ...نقل قول:
دلخوشم به کدام راه نجات...