یه رفیقم گرفته تو راهه
حالا اگه رسید
نمایش نسخه قابل چاپ
یه رفیقم گرفته تو راهه
حالا اگه رسید
لهراسبی تیتراژ خونده ..
من آلبوم رو فردا میخرم امشب وصیت نامه رو بده که ناکام از دنیا نرم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغا من قلت کردم.
به ما هم لینک بدید
(sm25)
چوچک تر از اون پیدا نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم الان رسیدم میگن میخواد خودکشی کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)باو تو كه از خودمونينقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت «کُردپا» مدعی شده که استاد «شهرام ناظری» و «صدیق تعریف» در حمایت و همبستگی با کُردهای شهر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اعتصاب غذا کرده اند...