(sm81)تا میخوایم 100 گیگ جمع کنیم خدا میزنه پس کله مون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)تا میخوایم 100 گیگ جمع کنیم خدا میزنه پس کله مون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تماشاى تو مى كردم و غافل بودم
كز تماشاى تو خلقى به تماشاى منند ... (sm50)
شوخی میکنم اوناش زیاد مهم نیست ولی دی وی دی . آلبوم . عکس . موزیک ویدئو اینا برام مهمه .. (sm74)
واقعا تو اراک اعتقادات مرده یک ساعت نیم چرخیدیم هیجا شیرکاکائو نمیدادن (sm25)
شب تاسوعا و عاشورا . روز تاسوعا عاشورا .. میدن انقد میخوری دیگه نمیتونی راه بری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
لعنت بر یزید پدسگ (sm120)
بالای 20 تا چای خوردن با نبات با زعفرون با هل و دارچین ولی راضی نبودم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ماشین آهنگ بغلم کن پویا رو گذاشته بودیم خیلی لذت داشت
عبدالمالکی بیشتر بش میخوره ازین آهنگا بخونه تا امین حبیبی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]