حسین گی اگه یه بار دیگه اینورا پیدات شه دهنتو سرویس میکنم دیوث (sm2)
منو بین 5 تا زامبی ول کردی رفتی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین گی اگه یه بار دیگه اینورا پیدات شه دهنتو سرویس میکنم دیوث (sm2)
منو بین 5 تا زامبی ول کردی رفتی (sm2)
مورینیو بدبخت همش 4 تا تیم رفته که 2 تاش ارده سومی هم ایشالا خیلی دور نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کلا نفهمیدن منظورت از این مقیسه چی بود؟؟ (sm2)
نه قراره بره برینه به تیم قهرمان بعدم ملت بگن تکرار قهرمانی از قهرمانی سخت تره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
حالا من متناقض میگم یا تو؟ (sm2)
کلا زده به جاده خاکی (sm2)
من گفتم قرار نیست هر مربی تو هرجا بتونه تفکراتشو پیاده کنه شاید اصلا نتونه تو بایرن موفق شه شاید رفت من یو شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکو خمز بی ناموس حروم زاده(sm3) جرش میدم اینو ببینم(sm3) اعصاب نمونده واسم(sm3)
خب ما هم میگیم اگر رفت و شد مخلص هم هستیمنقل قول:
ولی وقتی الان نیست وقتی نشده بگیم چی؟؟ تا الان بزرگی ندیدم ازش (sm120)
به ولله قسم تو همچین حرفی رو زدی(sm120)من عادت ندارم چرت حرف دهن کسی بزارم (sm120)از کسی نقل یادم باشه میگم (sm120)نمونش اینکه تو از بین هیگواین و بنز همیشه بنز رو ترجیح میدادی الان هم میدی (sm120) حالا بگو نزدم حالا شاید تو قبل خراب شدن باران تحت فشار بارسایی ها بودی این حرف رو زدی ولی من این جملتو یادمه بحث با بارسایی هایی زدی که میگفتن همین الان هم بزرگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسته جمعی به میلاد تجاوز نشه، صلوات (sm120)