[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلتر شدیم (sm50) آلتم از طول ارز تو ایران(sm50) (با احترام به دوست داران ایران)
رفتم مرا ببخش ... (sm50)
100 پسر به کارم میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم برم بهشون بگم بگن فالگوش وایستادینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کامل که جمع نکرده ، یه وقت هایی یه چیزایی میاره براشون تا دلشون نشکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین هفته ی بعد ماه رمضونه ، این هفته اوج عروسی ها و مراسماته ، برای همین توی همچین موقعیت هایی یه سری موارد مجلسی میاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان سوكراتس توئي؟ (sm39)
اصولا کساب (جمع مکسر کسبه ) مرغ عذا و عروسی هستند (من خودم شخصا تو محرم تو یه نصف روز کرایه مغازه رو درمیاوردم )