(sm209)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm209)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات آشنا دارم از روی تلفن آدرسشو گیر آوردم مال استان رشته بی ناموس پدری ازش در بیارم به غلط کردن بیفته
گزارش دادم
انگار من نمیتانم بفروشم حتی از همین جا .
کانالم نمیخواد . ولی من اینجا رایگان دارم میزارم که دانلود کنن نه اینکه بیان بفروشن دونه ای 20 تومن
کلا این دسته آدما یا اون دلالایی که نوار وی اچ اس میارن 10 برابر می فروشن .
یه مشت آدم بی شرف دزدن حتی همون نورالله
برو خودت بخر بابا اگه راستی میگی بی شرف دزد عقب مانده .
نساجی (sm127)
عباس زاده (sm127)
بی ناموس حرام زاده اعصاب برا آدم نمیزاره تا یه فایل میزارم سریع تو 10 ثانیه برمیداره میزاره تو کانالش عجب بدبختیه ها
رایگانم نزارم هی پیام میدن این جدیدا آدم نمیدانه کدام یوزره . تا الان برین از امیر بپرسین که چقدر یوزر درست کرده
ای بی ناموس صد تا ایمیل داره صد بار یوزر درست کرده
خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان از کدوم نرم افزار برای حذف برنامه در ویندوز استفاده میکنید؟
کنترل پنل خود ویندوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بی...، هر چی بگی لایقشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی نیست بگه اینا برای خود شخص و کامل کردن آرشیو شخصی هست نه برای فروش! که هادی جان و بقیه ی دوستان زحمت میکشن.
اینا هم میتونن بفروشن، اما اینقدر مرد هستن که رایگان قرار میدن.
کی میاد کیفیت اورجینال چنین آثار ماندگاری رو که درصد کمی دارن، رایگان در اختیار ما میذاره آخه.
بیاییم یکم وجدان داشته باشیم (sm172)