چی بگم من تک و تنها
اگه مهتاب به میره . . . (sm50)(sm127) (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بگم من تک و تنها
اگه مهتاب به میره . . . (sm50)(sm127) (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) (sm1) (sm176)
(sm50)
آن روز، ما پیروزیم، که دلامون با هم یاره، بین قلبهامون، پل به جای دیواره... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
IObit Uninstaller
این 2 تا
بابد برم که قدرمو بدونی
یمدتی تنها بمونی، بد نیست
زنده یاد جهان
حس میکنم زیادیه وجودم... (sm81)
هادی یه نرم افزار نصب کردم رو سیستم اصلا اسمشو تو لیست برنامه ها نمیاره که حذفش کنم سه تا برنامه حذف تست کردم ولی فایده نداشت.(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب صادق برو داخل فولدر خود برنامه، از اونجا فایل uninstall رو اجرا کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه نداره میدونی کدوم برنامه هست؟ افتر افکت ، سه تا نسخه نصبه میخوام یکیش حذف کنم ولی هیچکدوم نمیشه اگه نشد مجبورم پوشه رو شیفت دلیت کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]