(sm120)هیجان انگیز ترین اتفاق فصل بعد همنشینی برندون با کلاغ سه چشمه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)هیجان انگیز ترین اتفاق فصل بعد همنشینی برندون با کلاغ سه چشمه
حتما يه چيزي هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شايد يه جوريه قلعه كه ميشه پريد (sm2)
هيجان انگيزترين اتفاق فصل بعد فك كنم واسه سرسي باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره قدرت ميگيره پدرسگ
ولی خداییش سریاله خیلی متفاوتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشته شدن نقشهای اول فیلم ند راب جان اسنو ، تغییر نقشهای منفی به مثبت وقوع اتفاقات غیرقابل پیش بینی تو کمتر فیلمی دیده میشه(sm88)
(sm132)از این فراز و فرودا زیاد داشتیم اسمش روشه بازی ! من منظورم چیزیه که بیننده رو دچار هیجان بکنه مث ورود دراگون به چاله میدون یا حمله واکرانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) ملت اسکل میشینن ستایش و فاطما گل میبینن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اصن واسم هيجان انگيز نبود (sm120)نقل قول:
ولي حمله ي واكرا خدا بووود (sm1)
من حدس میزنم اون پایین اون زنه برین تارث تشک فنری گذاشته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم کباب شد
یدونه جان اسنو داشتیم درست و حسابی بود اونم ریغوندنش
فقط امیدوارم پسرای راب استارک فصل بعد حالمونو خوب کنن (sm25)