دانیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــال! همینایی که تو هم گذاشتی رو هیچکدوم از مهمانها که نمیتونن ببینن. چطوری بذارم؟؟!!! من هر کاری کردم نشد.
نمایش نسخه قابل چاپ
دانیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــال! همینایی که تو هم گذاشتی رو هیچکدوم از مهمانها که نمیتونن ببینن. چطوری بذارم؟؟!!! من هر کاری کردم نشد.
اینا جون لینکه نمیتونن ببینن من عکسارو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس امضاتو چطوری گذاشتی اینا رو هم همین طوری بذار
پوستر آلبوم امشب رونمایی میشه البته با این وضع بی برنامگی باید گفت احتمالا(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج شرکت پخش تو ایستا یه لحظه یه چی گذاشت پاک شد
سلام و ارادت
عزیزای دل علی پیش فروش البوم شروع شده
میتونید با مراجعه به بیپ تونز البوم رو پیش خرید کنید و مثل همیشه حمایت کنید
بیسیار زیبا
وااااااااااااااااااااااای . همه چی داره عالی پیش میره.
چه پوستری. بیپ تیونز هم که پیش فروشش رو گذاشت . خدارو شکر.
ای بخشکه این شانس. این اولین باره هر کاری میکنم نمیتونم وارد اکانت بیپ تیونزم بشم. ایشالا فردا میخرمش. (sm118)(sm118)(sm118)
از این بهتر نمیشه که خواننده مورد علاقت آلبومشو تو روز تولدت بده
هدیه از این بهتر میشه مگه !!!!!!!!!!(sm118)