تایید(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تایید(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)طرف مقابل بچه بازی دراورد گفت عمدی بودهنقل قول:
(sm120)حاضر نیست مسئولیت افتش رو قبول کنه با اربلوا بداخلاقی میکنه انتظار نباید داشت اربلوا هم لبخند بزنه خوب کرد توییت کرد
دهنشو من مورد عنایت قرار دادم(sm70)نقل قول:
یکی از عقده ای ترین بازیکناییه که دیدم هیچ فرقی با په په نداره هر دوشون رنگ عوض میکنن(sm3)نقل قول:
اون اتفاق ولی 2 سال حرف نزدن با کاپیتان تیمشم اتفاقه(sm3)نقل قول:
کم زر بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)ببند دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین لاشی بحث درباره کاسیاس شروع میکنی بعدش غیب میشی بعدش فحشش رو من باید از این دهن دریده ها بخورم (sm3)
طرفدارهای کاسیاس دقیقا عین خودشن کثیفن کثیف و موذی(sm3)
خفه شو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
اول فک کردم داری شوخی میکنی(sm3)
اما من با هر طرفدار دو روزه ای که به ایکر توهین کنه همینو میگم(sm3)
بوسکتس: اميدواريم محروميت سوارز کاهش يابد
بازيکن بارسلونا ابراز اميدواري کرد که محروميت بازيکن اروگوئهاي اين تيم کاهش پيدا کند.(sm59)
بازم یه ارسنالی رفت غارسا(sm2)
کوچیک شما محمود هستم (sm10)
عاشق رافا و رئال
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)من دو روزه نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طفولیت رئالی بودم
(sm70)باو این احمت کمیاب 1 سال و نیم پیش به خاطر کاسیاس فحش داد به من
کلا بیرونم کرد از تاپیک جوری که پامو مدتها نذارم تو تاپیک رئال(sm70)
بعدش امروز پست داد در حمایت از کاسیاس
تو هم پشت سرش اومدی حس کردم باز کاسیاسی ها تصمیم گرفتن منو بندازن بیرون(sm74) جو گرفت منو ببخشید (sm46)(sm25)
(sm120)چپه شونقل قول:
(sm25)محمد کجایی (sm54)
اگه کاهش پیدا نکنه عجیبه(sm98)نقل قول:
اونوقت ژابی محروم از سوپرکاپ
خبرنگار اسکاي ايتاليا افشا کرد
ديگو لوپز به ميلان پيوست
ديگو لوپز، دروازهبان فصل گذشته رئال مادريد، با قراردادي 4 ساله به ميلان پيوست.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، خبرنگار اسکاي ايتاليا در صفحه توييترش اين خبر را منتشر کرده است و مدعي شده که مدير برنامه هاي اين دروازه بان در ملاقات با آدريانو گالياني براي انتقال او به ميلان توافق کرده است.
اين در حالي است که بعد از عملکرد غير قابل قبول کاسياس در بازي هاي اخير، انتظار مي رفت که او از مادريد جدا شود. اما به نظر سران سانتياگو برنابئو نمي توانند به اين راحتي کاپيتان و دروازه بان اسطوره اي شان را کنار بگذارند. اگرچه باشگاه مادريدي هنوز جدايي لوپز از تيم را رسما اعلام نکرده، اما اين دروازه بان تصميم دارد به تيمي برود که در رقابت هاي فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا هم حاضر نخواهد بود.
میلان واقعا نیاز داشت
توی بازیهای پیش فصل بد گل میخوردن (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگو لوپز برای پیوستن به آث میلان با این تیم به توافق نهایی رسید.
به نقل از مارکا، دروازه بان 32 ساله رئال مادرید با قراردادی 4 ساله راهی میلان خواهد شد. امروز صبح مانولو گارسیا مدیر برنامه های لوپز با گالیانی دیدار داشت و به توافقات نهایی دست یافتند. روز دوشنبه لوپز برای انجام تسست های پزشکی و نهایی کردن قرارداد به میلان سفر خواهد کرد. گفته می شود لوپز در میلان سالانه 2.5 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد.(sm50)(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژولیو باپتیستا، بازیکن سابق تیم های رئال مادرید و سویا معتقد است که لوس بلانکوس در سوپرکاپ اروپا تیم مدعی است.
بنا به گزارش Marca، باپتیستا مصاحبه ای با وبسایت رسمی لالیگا [LFP] داشته و اظهار کرده است: "مادرید ترکیب قدرتمندی دارد و مدعی هستند، هرچند سویا نیز موفق شد تا سال به خصوصی را پشت سر بگذارد. امیدوارم این روند در بازی سوپرکاپ نیز ادامه داشته باشد و ما فوتبال خوبی را شاهد باشیم.
سویا باید عالی و بدون اشتباه بازی کند. آنها باید برای پیروزی یک بازی عالی را ارائه کنند و این چیزی است که همیشه بوده است، حتی زمانی که من آنجا بودم. می دانستیم که تیمی متشکل از بازیکنان بزرگ داریم و تنها راه برای شکست دادن تیمی مثل مادرید این است که با 100% توان خود به میدان برویم و هیچ کاری را اشتباه انجام ندهیم. سویا هیچوقت در مقابل رئال مادرید حریف آسانی نبوده است و یکی از بدترین تیمهایی بوده که مادریدی ها با آن روبرو شده اند و همواره کار را برای حریف سخت می کنند. آنها همیشه می جنگند."
اما باپتیستا از تیم کنونی رئال مادرید نیز تمجید کرد و پیش بینی او کسب موفقیت های بیشتر در آینده توسط این تیم بود.
"فکر می کنم حالا آنها متعادل ترین تیم را در اختیار دارند. این شگفت انگیز است، که دو بازیکن در هر پست وجود داشته باشد و همگی نیز خوب باشند. مادرید می تواند همچنان به فتح عناوین متعدد قهرمانی ادامه دهد چرا که این ترکیب فوق العاده است."
با توجه به اظهارات پدر رادامل فالکائو، این بازیکن می تواند در مسیر انتقال به رئال مادرید قرار داشته باشد، هرچند که این موضوع هرگز توسط خود بازیکن مطرح نشده است.
بنا به گزارش Mundo Deportivo، رادامل گارسیا در گفتگو با Cadena Cope اظهار داشت که با وجود تعهد پسرش به موناکو، هیچ تضمینی وجود ندارد که وی در این تیم بماند.
او گفت: "من این موضوع را رد نمی کنم. تنها می گویم که او با موناکو قرارداد دارد. پسرم هرگز به من نگفته است که قصد جدایی از موناکو را دارد، اما او در مورد تغییر محیط نیز صحبتی نکرده است. پسرم قراردادی 4 ساله با باشگاه موناکو دارد و در حال سپری کردن آن می باشد. پروژه موناکو خوب شروع شد و آنها خیلی خوب عمل می کنند. شکر خدا فالکائو از مصدومیت خود ریکاوری کرده است و خانواده اش را در کنار خود می بیند."
از او پرسیده شد که اگر فالکائو از حضور در ترکیب اصلی رئال مادرید مطمئن شود، آیا به سانتیاگو برنابئو منتقل خواهد شد یا نه، که گارسیا پاسخی دیپلماتیک داد.
"بازی کردن یا نکردن پسر من به تصمیم کارلو آنچلوتی بستگی خواهد داشت."
با توجه به گزارش های منابع مختلف، باشگاه منچستر یونایتد آماده ارائه پیشنهادی 55 میلیون پوندی به آنخل دی ماریا می شود.
به گزارش Eurosport، منچستر یونایتد تنها پس از گذشت چند روز از انصراف باشگاه پاریسن ژرمن به منظور انتقال آنخل دی ماریا، پیشنهاد جدیدی را آماده سازی می کند.
وینگر آرژانتینی باشگاه رئال مادرید میل ماندن در این باشگاه را ندارد و فلورنتینو پرز نیز قصد دارد وی را به فروش برساند. پس از آن که ناصر ال خلیفه در یک جمله عجیب بیان کرد قیمت دی ماریا بیش از حد گران است، سران یونایتد قصد دارند از این فرصت نهایت بهره را ببرند و با پیشنهادی 55 میلیون پوندی، این بازیکن با کیفیت را به اولدترافورد بکشانند. در همین حال، لوئیز فن خال هم چنان علاقه اش نسبت به خوان کوادرادو و آرتورو ویدال را حفظ کرده است.
در این گزارش می خوانیم که سایت ها و منابع مختلفی از این پیشنهاد یونایتد خبر داده اند و عده ای نیز در شبکه توییتر به بحث و تبادل نظر درباره این موضوع پرداخته اند. به هر حال چیزی که مشخص است، این می باشد که دی ماریا قصد ترک سانتیاگو برنابئو را دارد و رئال مادرید نیز آماده فروش او است، باید صبر کرد و منتظر اقدامات بعدی باشگاه منچستر یونایتد ماند.
(sm74)دی ماریا نرو
دی مالیا نلو
(sm74)
آقا جان زور نی که....کاپیتانه که کاپیتانه....نقل قول:
باید همه غلام حلقه به گوش آقا باشن(sm50)
زوره آقا زوره (sm70)(sm120)
(sm155)
سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی ولز از بازی سوپرکاپ چند روز آینده می گوید.
به گزارش Marca، جان توشاک سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی ولز در مصاحبه ای درباره دیدار سوپرکاپ این فصل اروپا بین رئال مادرید و سویا گفت:
"طبق چیزی که دیدم رئال مادرید به وضوع مدعی تر است، اما بازی آسانی نخواهد بود. من بازی سویا را فصل گذشته دیدم و مربی آن ها را به خوبی می شناسم. او در رئال سوسیه داد با من بود و در پست هافبک در سوسیه داد بازی می کرد. مصدومیت های زیادی برای او پیش آمد اما با وجود این درک خوبی از فوتبال دارد و این رو به خوبی نشان داده است."
وی در رابطه با هموطن و شاگرد قدیمی اش در تیم کهکشانی ها نیز گفت: "من اعتقاد دارم کاردیف به دلیل وجود بیل، پشت رئال مادرید خواهد بود. آن ها روی بیل حساب ویژه ای باز می کنند و او را بیشتر از من دوست دارند. من سال های زیادی در این شهر بودم اما به دلیل بازی در سوانسی و تیم رقیب کاردیف، هنوز هم من را به طور کامل نبخشیده اند."
کهکشانی ها سه روز پیش از دیدار برابر سویا در کاردیف، در کمپ تمرینی خود در والدبیباس کار خود را ادامه دادند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينزاگي: لوپز يک هديه براي ميلان بود
پيپو اينزاگي معتقد است که لوپز باعث پيشرفت ميلان خواهد شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، سرمربي روسونري که امروز تولد 41 سالگي اش را جشن مي گيرد، بعد از مطلع شدن از انتقال لوپز به ميلان گفت:«خيلي خوشحالم. ميلان کارها را به بهترين شکل پيش مي برد. من هم اميدوارم که بتوانم در کنار تيم و با همراهي بازيکنان به شرايط ايده آل برسيم».
او در مورد انتقال لوپز به تيمش بعد از انجام تست پزشکي گفت:«لوپز براي ميلان خيلي مهم بود. او يک دروازه بان با تجربه است که مي تواند باعث پيشرفت تيم ما شود. او يک هديه براي تيم ما بود».
دفاع از عنوان قهرماني اروپا خيلي مشکل است
آنچلوتي: فلسفه رئال قهرماني است
مربي رئال مادريد در آستانه بازي سوپرکاپ اروپا در مقابل سويا با وبسايت رسمي باشگاه رئال صحبت کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، متن کامل مصاحبه کارلو آنجلوتي، مربي ايتاليايي رئال با سايت رسمي باشگاه رئال مادريد را در زير مي خوانيد.
سوپرکاپ اولين بازي رسمي امسال شماست. اين بازي براي شما براي شناخت تيم چقدر مهم است؟
اين بازي مهمي است چرا که فينال يک تورنمنت بين المللي است. بازي خاصي است چرا که اولين بازي رسمي فصل از جام جهاني تا کنون براي برخي بازيکنان است. آماده شدن براي اين بازي آسان نبود اما مي خواهيم پيروز شويم.
با ميلان نيز در سوپرکاپ حضور پيدا کرده بوديد. بازگشت به اين مسابقه در شهر کارديف چه مفهومي خواهد داشت؟
حضور در اين بازي مهم است. وقتي در يک فينال حضور مي يابي بايد به دنبال پيروزي باشي و بهترين عملکرد خود را ارائه بدهي . مثل باقي فينال ها بازي بسيار مشکلي خواهد بود اما ما رئال مادريد هستيم و طبيعتا شانس ما بيشتر دانسته مي شود.
نظرتان در مورد سويا چيست؟
فصل خوبي را پشت سر گذاشتند. فصل گذشته با گروهي از بازيکنان سختکوش به قهرماني ليگ اروپا رسيدند و لياقت آن را داشتند. سويا امسال کمي تغيير کرده است. از برخي لحاظ ها کمي ناشناخته تر شده اند چرا که برخي بازيکنان مهم خود را از دست دادند و بازيکنان ديگري را جايگزين کردند. بايد ديد که چه پيش مي آيد.
يک مربي که فصل را با چنين چالشي آغاز مي کند چه حسي دارد؟ اين بازي سبک آماده سازيتان را براي ادامه فصل تغيير مي دهد؟
نه، تنها تغيير بزرگ فصل ما اين است که بازيکنان حاضر در جام جهاني تا همين هفته گذشته استراحت کردند. به همين خاطر زمان زيادي براي آماده کردن خود در اين بازي نداشتيم. همه تلاش خود را انجام مي دهيم تا به بهترين شکل آماده فصل جديد شويم.
زمان کافي براي واکنش دادن به موفقيت رئال در فصل گذشته داشتيد. فصل قبل را چطور ديديد؟
فصل خيلي خوبي بود چرا که به کوپا دل ري و مهمترين هدفمان در رئال مادريد يعني بردن جام قهرمانان اروپا دست پيدا کرديم. مي خواهيم به اهداف و جامهايي که در دسترس است، دست پيدا کنيم .فلسفه رئال همين است، هميشه مي خواهيم که تاريخ باشگاه را گسترش دهيم.
پيش از فينال جام باشگاه هاي اروپا گفتيد که اولين وظيفه يک مربي براي چنين بازيهايي اين است که فشاري حس نکند. بازي کارديف در مقابل سويا را چطور مي بينيد؟
تيم براي آن بازي به خصوص از بعد رواني آماده است. سطح لازم و ضروري را براي اپتحمل فشار بدست آورديم . هيچ فشاري حس نمي کنيم. تيم به هيچ وجه تمرکز خود را از دست نداده است و هيچ مشکلي وجود ندارد.
مهمترين ويژگي تيم شما چه بود؟
مهمترين ويژگي اين بود که تا آخرين ثانيه ايمان خود را حفظ کرديم و با جديت و تمرکز بازي کرديم . به نظرم اين کليد پيروزي بود. هرگز روحيه مان را از دست نداديم . تمرکز و جديت تيمي خود را حتي در زمان شکست حفظ کرديم.
فصل گذشته سومين چمپيونزليگ خود را به عنوان مربي و پنجمي را به صورت کلي برديد. اين پيروزي چه حسي داشت؟
براي من خيلي مهم بود ، به خصوص در کل زمان فصل ، فکر و ذکرمان روي بردن دسيما (دهمين قهرماني اروپايي) بود. من اين را مي خواستم ، باشگاه هم اين را مي خواست. بي ترديد دسيما بزرگترين پيروزي بود که هر کسي مي توانست کسب کند. اين يک پيروزي فردي نبود، متعلق به کل تيم بود.
در آستانه فصل جديد ، تيم چه تلاشي براي دفاع از قهرماني خود انجام مي دهد؟
هيچ تيمي در طول تاريخ نتوانسته از جام چمپيونزليگ خود دفاع کند. مي دانيم که خيلي مشکل خواهد بود. تيم خودباوري زيادي دارد. اعتماد به نفس زيادي را در سالهاي اخير داشتيم. اين اعتماد به نفس با بردن چمپيونزليگ بيشتر شد.
راز بردن جامها چه بوده است؟ به عنوان يک مربي بزرگ مسلما اين را مي دانيد؟
راز بردن اين است که هيچ رازي وجود نداشته باشد. بايد اراده، تعصب و خودباوري در تيم تجلي يابد که هيچ کدام از اين ها راز به شمار نمي رود.
شک ندارم رئال به سرنوشت میلان دچار بشه طرفدارا نصف میشننقل قول:
ایکر هم همینه تا موقعی که بهترین دروازبان بود همه دوسش داشتن الان که افت کرده همه بستنش به فحش
پس بیخود به رابطه په په و مورینیو گیر میدیننقل قول:
په په که غلام حلقه به گوش نیست(sm50)
(sm70)ولی من بازم طرفدار رئال میمونمنقل قول:
دوران سیاه کم نداشتیم بعد از رفتن دلبوسکه (sm50)
(sm50) ولی رئالی موندم
بابا به خدا کاسیاس بازیش ضعیف شده وگرنه قضیه حزب باد نیست(sm70)
حالا هم رفتن لوپز قطعی شد بحث بیهوده شد حل شد قضیه رفت(sm70)
اتفاقا نظر منم همینه در این مورد په په کارش درست بود(sm50)نقل قول:
مورینیو اون اواخر شورش رو در اورده بود
مورینیو در مورد کاسیاس کارش درست بود (کنار گذاشتن) ولی رفتارش درست نبود اصلا
همون رفتارهاش باعث شده الان نمیشه کاسیاس رو حرفی بهش زد چون این حس بوجود اورده که کاسیاس مظلومه
(sm98)
خیلیا رایطشون خوب نبود اوزیل و راموس رونالدو .....نقل قول:
از هیچ کدوم هم متنفر نیستم....
په په یه منفعت طلب محضه که وقتی منافعش به خطر افتاد کاپیتان دوست شد....(sm50)
رئال 9 سال خیلی سخت رُ گذروند ما هنوز هستیم حاج ممد....
(sm50)والا ممد
حسین راست میگه 9 سال سخت داشتیم و رئالی موندیم
په په به روش مورینیو با خودش رفتار کرد (sm50)
مورینیو بعضی وقتا خیلی نامرد میشه خصوصا این اواخر(sm50)
اینکه تو رئالی هستی و ما نیستیم جنگ روانیه ....نقل قول:
حرفتُ بزن کم نیار(sm120)
(sm111)ما همه با هم دوستیمنقل قول:
اره درسته ممد جنگ روانی کرد
ولی خب یکی مث من براش تیم مهمه
ولی ممد عمیقا اسطوره ها رو دوس داره که ممکنه گاهی سبب سوزوندن تیم بشه(sm70)