بفرما!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بفرما!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی هم نفسم شد
دست اخر قفسم شد
حساس نشو
مگه نباید با حرف اخر شروع کنیم؟
بزار از این دنیای بد
دنیای کور نابلد
سفر کنم تا خواب تو
بزار بشم خراب تو
اگه حر چی اومد دم دستت بفرست
سوختم اتش گرفتم از رفیق و نارفیق
از غریبه و اشنا
از یاران هم پیمان بگو
من که با این برگ ریزان روز و شب سر کرده ام
صد گل امید را در سینه پرپر کرده ام
تو که دستت به نوشتن اشناس
دلت از جنس دل خسته ماست
تو برام خورشید بودی تو این دنیای سرد
گونهای خیسمو دستای تو پاک میکرد
قلندرانه سوختم
لب از گلایه دوختم
برهنگی خریدمو
خرقه ی تن فروختم
به انتظار فصل تو تمام فصلها گذشت
چه یاس بی نهایتی ندیم من بود
پسرم وقتی که تو دنیا بیای چراغ خونمو روشن میکنی
پسرم وقتی بیای با خندهات به دلم رنگ جوونی میزنی
من همیشه با همیشه سوختم
من همیشه با همیشه ساختم
تو خواب عاشقارو تعبیر تازه کردی
کهنه حدیث عشقو تفصیر تازه کردی
زندگی زندون منه
بعد از خدا گواه منه
چشمای گریون منه
سرد و خموشه دل من
نامهربونه دل تو
تا کی باید تنها باشه
این دل دیونه من
دلی لی لین دلی لی لین(sm2)
بی ادبی نشه اهنگشو اومدم
نه درسته میگم اهنگشو زدم مننقل قول:
صفینه دل نشسته در گل چراغ ساحل نمیدرخشد
در این سیاهی سپیدی کو که چشم حسرت در او نشانم
علا خدایا گره گشایا به چاره جوی مرا مدد کن
به اونقدر که در ی گشایم غم درون را برون کشانم
بامن نیاز خاک زمین بود
تو پل به فتح ستاره بستی
هر منزل این راه بیابان هلاک است
هر چشمه سرابیست که در سینه خاک است
در هر قدمت خار
هر شاخه سر دار
در هر نفس ازار
هر ثانیه صد بار
همه از من گریزانند تو هم بگذر از این تنهانقل قول:
بله درسته
شب خوش(sm10)
- (sm50)
بدونه باختن تو قمار....(sm50)
- (sm172)
چگونه میکشم با تو به دوش خود بار تنهایی...........(sm178)
یاران توام با من نبودی(sm50)
مثل من با من (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و حتی مثل تن با من(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه اینو بگی میگم انده .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نعشه دوده حشیشم.............(sm98)
حشیشم نیست حشیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرد بافور شدم مظهر نعشگی و مستی و کیفور شدم(sm50)
اینی که تو میگی داریوش خوندهنقل قول:
اونی که من میگم سیاوش شمس خونده
همش با همین معتادا سرو کار داری(sm2)نقل قول:
نقل قول:
- (sm39)
خجالت بکش اخمخ
به سالارو سرور خوانندهای ایران توهین نکن
البته داریوش اسطورست(sm127) سیاوش شمسم واقعا صداش عالیه اما وقتی طرف خودش فهمیده کارش اشتباه بوده و دست کشیده از کارش تو چی میگی اینوسط معتاد؟(sm2)نقل قول:
حیف که قوانین انجمن دست و پامو بسته!!!(sm120)نقل قول:
ملنگ(sm120)نقل قول:
چیه شلنگ!!(sm2)نقل قول: