پس تا وقتی پیاده نکرده نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس تا وقتی پیاده نکرده نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شید باو(sm3)ریدم تو کارشناسیتون(sm3)هیچکس کارشناس نیست (sm3)تف به منچستر(sm3)
اعصاب نمونده واسم(sm1)
کنترل خودمو ندارم(sm2)(sm120)
میکان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم رو اورد بین 4 تا تیم جلو تیم ه قهرمان باخت همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ریدنه ؟
تا قبل سمی فینال هم بعد کار نکرده بود ؟
تفکراتش همینه
مورینیو تو چلسی جلو اتلتیک که نصف چلسی ستاره نداشت اتوبوسی بازی کرد چون یه تاکتیکشه چطور انتظار داری کچل تاکتیک خودشو پیاده نکنه ؟(sm120)
اون دومی رو گفتم ولی اولی رو نگفتم... جمله من همیشه درباره پپ همین بوده: اگه تونست تیمی با شرایط مشابه اون زمان اینترُ قهرمان کنه به من ثابت میشه... نشون به اون نشون که توی کل کل های اون موقع بچه ها میگفتن اگه راست میگه بیاد یکی مثل پورتو رو قهرمان کنه، من میگفتم اگه یه تیم مثل اینتر هم قهرمان کنه من دیگه حرفی نداره...نقل قول:
حالا تو بایرن از کجا آوردی من نمی دونم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1393/07/13 20:30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 75' اسپانيول 1 - 0 رئالسوسيداد
یعنی اسپانیول 5 گل به ما میزنه(sm120)
البته ناگفته نماند کسی که ترسو هیچ جایی در میان بزرگان نداره (sm120)نقل قول:
واسه من ثابت شدست اما واسه این که به میلاد ثابت کنیم 10 سالی صبر میکنیم (sm120)
ممد (sm2) امشب گل بخوریم، تا باید اس ام اس های فحشهاشُ تحمل کنیم (sm2)