تو این بستنی زعفرونی های میهن تا حالا از این کنفلکسای شکلاتی، ریختین بخورین؟ شام من اینه
نمایش نسخه قابل چاپ
تو این بستنی زعفرونی های میهن تا حالا از این کنفلکسای شکلاتی، ریختین بخورین؟ شام من اینه
به اینا چی می گن؟ کنفلکس؟ کمپلکس؟ کونگفو لس؟ همینا که می ریزن تو شیر می خورن
(sm2)(sm70)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشیمو ببینین (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كُرنفلكسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزان عنایت داشته باشن که همه چیم یاریار، قربونِ تو دل دار، غیرِ تفنگم
این کیه یعنی؟
نوید؟ صابر؟ مجی؟ پیمان؟ حسین؟ یا ....
چه شباهتی (sm77)
من توی خوابم هم همچین ریشی رو نمیبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یه نکته هم توجه کنی این که هیچوقت همچین دماغی رو از بچه های شمال نمیبینی ... کلا یه شمال و یه دماغ شمالی ...
با مینا برو موفق تر خواهی بود (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]