من نبودم این دو تا بچه ک.ونی چه ک.ون ک.ونکی راه انداخته بودن دیوثا(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من نبودم این دو تا بچه ک.ونی چه ک.ون ک.ونکی راه انداخته بودن دیوثا(sm2)
حیف که ..........
بو ک...و...ن میاد (sm120)
بو ک.یر خر میاد دیوث اونم تو ک.ونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سختیش صد سال اوله بعدش راحت میشی هر کاری اولش درد داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره وقتی بگا بری ببینم بازم میگی سختیش اولشه دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودت حرف درنیار هنوز جای دادنت زخمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این جهان فنجان
زندگی چون چایی
عشق چون حبه قند
که اگر حل نشود در دل چایی
زندگی تلخ شود
و اگر حل شود اندر دل چایی
زندگی شیرین است
و اگر لعل لعبت بر لب فنجان برسد
لب تو قند شود،
وان زمان است که فنجان در دست همه زندگی را می نوشی(sm81)
(sm74)
این قرار دادتا ابد میان مابرقرار بادچشم های تو به جای دست های تو !من به دست توآب می دهمتو به چشم منآبرو بده !من به چشم های بی قرار توقول می دهم ریشه های ما به آبشاخه های ما به آفتاب می رسدما دوباره سبز می شویم!(sm54)
گوه نخور دیوث تو تا دیروز از زخم ک.ون ناله ها سر میکردی بعدشم زیاد زر نزن بیا بخورش(sm2)نقل قول: