نمیشه بزاری رو دور تند زودتر تموم بشه آخه تو که چیزی حالیت نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه بزاری رو دور تند زودتر تموم بشه آخه تو که چیزی حالیت نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اول تراک تریاق این بیت هارو میخونه
این بار من یک بارگی در عاشقی پیچیدهام
این بار من یک بارگی از عافیت ببریدهام
دل را ز خود برکندهام با چیز دیگر زندهام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیدهام
فخری امروز داری دیگه گوه خودتو میخوری اینجا ..
سرگرم بخت خودش بود(sm50)
بهترین تنظیم آلبوم میرسه به قطعه متصل و محسن چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان دیوث ..
آره واروژان که تکرار نشدنیه ولی تاکید من اینه سبک ملودی اختصاصی نداریم و نخواهیم داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرفه های پر از دود
(sm81)
- (sm35)
جرمی شوخی بود (sm10)من که میدونم تو گاوی هستی که هیچی تهه دلت نیست (sm2)نقل قول:
خب بریم ببینیم عادل چه کرده ..
(sm50)
البته یادم نمیره وقتی جوون بود
با فوت خورشیدو خاموش میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال که را دزدیده ام؟(sm50)
(sm27)
ویرونه شاه مقصود ..
از سکه افتاد ..
(sm74)
کریستی من است او
هی مکنیدش (sm25)
آمده و خیمه زده بر دل من
راه دواخونه ها .. (sm50)
2000 تک ترک(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسای عجیبی داره هرچی میری بحرش تفاوت و میفهمی با کارای دیگش
یا خدا
شاه مقصود (sm1)
چقدر از اینکه محسن داره اجتماعی میخونه خوشحالم.(sm118).عاشقانه هاش اخرت بود(sm74)
دقیقه 5 عادل وارد میشود .. (sm81)
اخرین اتوبوس فقط قابل تحمله اونم فرودش.اوجش جالب نیست
چه نوازنده ای این عادل ماشالله ..
حسین صفا چی میگه آخرش .. :l
(sm50)
خب رسیدیم به سعدی ..
(sm50)خداییش ایده هام خوبن بنرو نیگا کیف میکنی ارمین دمت گرم
اینکه تو تاپیک چاوشی مسخره ترین حرفا راجع به چاوشی زده میشه خیلی خنده داره(sm120)
به به اینو خونده .. (sm118)
به به ماشالله به نوازنده ..
خود هیچ نمیمانم .. (sm74)
تریاق یه دنیای دیگه ست(sm50)
فدات (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روی تو بیزارم .. (sm81)
بهترین ترک به نظرت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین اتوبوس به نظرم.(sm50)
اخرین اتوبوس حال نمیده(sm172)