آخ آخ آخ آخ آخ آخ(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ آخ آخ آخ آخ آخ(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبز منم که میزنم رنگ به برگ و بال تو
(sm2)
به عنوان بازیکن، من خیلی با او فرق می کنم. من از آن دسته بازیکنانی نیستم که به دنبال لایی انداختن به بازیکن حریف باشد اما او اگر می خواهد،
آزاد است که به این روش بازی کند. او همچنین آزاد است که اگر دوست داشت بعد از گل برای خوشحالی کمی برقصد اما تا زمانی که این حرکات بی احترامی تلقی نشود. من زیاد به کارهایی که او انجام می دهد اهمیت نمی دهم."
امشب اختلاف کم میشه (sm135)
Nightcrawler
خوب بود؟
(sm132)معرکستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید؟ (sm120)
میگیرم پس(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش جدید مخ زدن پسرا (sm2)
+سلام خوبی عزیزم ؟ دلم برات تنگ شده بود
- سلام شما ؟
+ الکی مثلا از قبل میشناسیم همو
غلومی (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنجشنبه 28 بهمن1389 ساعت: 16:21 توسط:ابراهیم می خواستم بپرسم چرا سایت تصویر دنیای هنر باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(sm2)یادش بخیر چه روزایی بود (sm81)
ممرضا اینو دیدی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پسره معروفه ؟ اسمش چیه؟ بازیگرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm50)
e بچه انزلیه (sm120) زیاد شبیه نیستیم باونقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm172)
اینو میخوام چرا وی ای پیه (sm9)
این الکس یولیگ اخر مرده یا نه ؟ یکی میگه سر تصادف میرده یکی میگه عملای زیاد رو حنجره یکی میگه جنجره گاو گذاشته (sm2)
جریانش چیه ؟
سایت همسایه کسی سراغ نداری فول البومشو ؟ (sm1)نقل قول:
سجاد بزن تاپیکت
آهنگ کاوه آفاق با موسیقی کارن
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
این همه عکس گذاشته بودم تو تاپیکم چرا اینجوری شدن ؟؟؟؟؟؟ (sm3)
کجا آپ کردی ؟
الی میگفت 8pic پریده عکساش
اره (sm3)
من که حوصله ندارم اپ کنم باز (sm70)
(sm25)
کسی فیلم Everly رو دیده ؟
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm30)
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی ودستهای خودت خیس نشود چه زیباست بی قیدوشرط عشق بورزیم بی قصد وغرض حرف بزنیم
بی دلیل ببخشیم
وازهمه مهمتر
بی توقع به تمام موجودات محبت کنیم...
عجیب است که مردم چقدر برای مبارزه با شیطان تلاش میکنند
اگر همین انرژی را صرف عشق ورزیدن به همراهانشان کنند، شیطان در تنهایی خود خواهد مرد.
"هلن کلر "
رئال (sm2)
زنم زنگ زده دادو فریااااااااد میگه خاااک تو سرت آشغاال من مگه واست کم گذشتم؟دلت به حآله اون طفل معصوممون نسوخت؟چرا این کارو کردی...؟ منو میگی ۳تا سکته رو رد کردم،بعدش خندیدو گفت:
الکی مثلا بهم خیانت کردی
وای خدا فک کردم همه چیرو فهمیده
(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
منچسترسيتي 0 : 1 هال سيتي 35 ' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ديويد ميلر
استون ويلا 1 : 1 چلسي 5 ' تام کلورلي [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 8 ' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ادن هازارد 35 ' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] راميرس 44 ' اشلي وست وود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 48 ' ژورس اوکوره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 49 ' ژورس اوکوره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
هوادرا ادا نعره پنالدو رو در میارن سر توپ طلا (sm30)
گل سوم (sm2)(sm2)