آیفون دارم ..از بین ساعت ... و گوشی جدید یکیشو می خرم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آیفون دارم ..از بین ساعت ... و گوشی جدید یکیشو می خرم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من با اچ تی سی بیشتر حال میکنمنقل قول:
منتها اونم وانش خوبه پول اونم نداریم مدل پایین ترشو دارم
راحت باش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه دیگر که در ساعت است نقشه است
حالا یه کسخل عقب افتاده میگه گوشی منم داره (sm2)
هستمنقل قول:
تو که ابفون داری اینی که میخوای بخری رو بده من اختلاف طبقاتی حل بشه(sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اچ تی سی یکم افتضاح نیست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس بفروشم که پولم برسه دیگه ..البته 6 مته دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
این علیرضا لاشی از اون خرپولاست (sm25)
من گوشت خوار نیستم (sm2)
گو نخور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانی که به ساعت می گویید برای رفتن به جایی به شما کمک کند، وقتی باید بپیچید با ویبره به شما اطلاع داده خواهد شد
(sm132)
اینا همش ویژگی نرم افزاریه چیز خاصی نیست
حالا دوباره یه منگل میگه گوشی منم داره (sm2)
از طریق ساعت می توانید با شخصی از مخاطبان خود تماس بگیرید یا به آن ها پیامک بفرستید
عمرا کسی باشه که از همه ی این امکانات استفاده کنه
لایکنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیاشم تو کشور قابل استفاده نیست
بیایُ بخندی (sm50)
تو ایران 60 درصدش کاربرد ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بساز من ازت می خرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوبه اینیم که دارم اگه رمش با سی پی یوش بالاتر بود( بیشتز از سی پی یو رم)(sm25) خیلی خوب بود فوق العاده خوش دسته مدلای دیگشو نمیدونم مال خودمو میگمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؟ (sm77)
تو همه برندای دیگه هستنقل قول:
نوتیفیکیشن توییتر نیز وجود دارد که می توانید از همین ساعت برای ریتوییت کردن نیز استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا پشتیبانی نمی شه و ازین حرفا!نقل قول:
ینی من سونی رو بزارم کنار ، اچ تی سی بخرم ؟(sm120)نقل قول:
تو برو اونا رو بخر باریکلانقل قول:
نقل قول:
گوشی منه..خیلی خوبه..به جز دوربینش که همش بنفشه(sm25)نقل قول:
من عقده پز دادن با اپل ندارم مثل همه اپلیانقل قول:
اپل فقط یه گوشی 300 دلاریه بفهم (sm2)
BMW نیز با همکاری اپل به شما نشان می دهد که ماشین شما در کجا پارک است
باس bmw هم بخرم (sm2)
اینو نمیتونم بهت یگم خودت باید بررسی کنی ولی برند خوبیه من الان دوساله دارم هیچ مشکلی نداره که برده باشم تعمیر کنم ولی اچ تی سی وان خیلی خوبهنقل قول:
نقل قول:
باشه تو خوبی برو جلو بشین
فقط جی ال ایکس(sm70)
تو جیبم جا می شه(sm70)
bmw x6 دارم (sm2) برو اپل بازینقل قول:
2 برنامه بر ریو ساعت هستند؟
چند هست قیمتش؟نقل قول:
که هر دو مربوط به سلامتی شما هستند
Workout
Fitness
این ساعت در تمام طول روز فعالیت شما را مانیتور خواهد کرد
یعنی پی بنفشه حتما رفتی تنظیمات جایی رو تغییر دادی افکت میده من معرفیشو دیدم دوربیش یه قابلیت منحصر به فرد داشت ولی یادم نیست چیه شاید اونو فعالش کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می توانید توسط این ساعت برنامه ورزشی خود برای سوزاندن کالری را نیز تنظیم کنید