شادمهر عقیلی الان هم سطح حامد همایون کار میکنه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر عقیلی الان هم سطح حامد همایون کار میکنه ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارسا جان نظرت چیه در مورد آهنگ؟ ؟ ب نظرت ب این آلبوم میشه امید داشت؟؟
باز حداقل کنسرت های حامد همایون همشون پر میشن
شادمهر آشغالترین آهنگا را بخونه بازم سطحش از یزدانی بالاترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما چندتا کنسرتای خارج از کشور شادمهر رفتید؟؟؟ کوری نمیبینی اکثرش سولد اوت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی حرفی از یزدانی زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا مشکل دارید ...
بلکه هم پایینترنقل قول:
پر کردن یه سالن پنج هزار نفری اونم به طور مشترک با 5 تا خواننده ی دیگه کار مهمی به حساب نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره،،همینا تو آلبوم تجربه کن«تنهاییام» و «روز سرد» رو ساختن که اهنگای قابل قبولی بودن..بعدشم خودشم اهنگ داره تو آلبوم،،در کل وقتی کمیت میره بالا کیفیت میاد پایین،،شادمهر پرکارتر شده همونطور که خیلی از طرفدارا میخواستن ولی خب آهنگاش یخورده ای معمولی شده و خب قابل پیشبینیه،،همیشه سالی یکی دوتا اهنگ میساخت میداد بیرون،الانم همونه سالی یدونه البوم میخواد بده،همون دوتا کار در سالشو میزاره کنار چنتا ساخته ی دیگرانو یه البومش میکنه میده بیرون..در واقع قصدش راضی کردن همس چه اونا که به عنوان خواننده میشناسنشو میخوانش و چه اونایی که به عنوان موزیسین میشناسنش.نقل قول:
شادمهر دیگه موزیسین نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی که عادت کردم به آهنگ های متوسط قبل آلبوم
آینده قبل از طرفدار
فقط با تو عشقم قبل از تجربه کن
این اهنگ هم قبل از تصویر
نمیخوام بگم تیم فرشباف بدن و کارنابلد، اما برای بستن کل آهنگ های یک آلبوم برای شادمهر واقعا کوچیکن.
به نظرم محرابی شاعر تواناییه حتی برای اینکه یه شعر شاهکار بنویسه. به شرطی که دو سه تا کار تو البوم بیشتر نداشته باشه.
یا سعید زمانی اگر یه اهنگ تو البوم داشته باشه بیشتر میتونه خودشو نشون بده. هم اونا پیش هوادارا بده ماجرا نمیشن. هم شادمهر به خواستش میرسه. هم ماها که دوس داریم شادمهر صفر تا صد کار رو در دست داشته باشه.
امیدوارم تو این البوم حداقل یک آهنگ باشه، که نشون بده شادمهر هنوز هم شادمهره و اگر بخواد میتونه آهنگی بده که کل خواننده ها ازش تقلید کنن. یه سبک جدید شادمهری...
به هر حال من عاشق صداشم. نمیتونم کیف نکنم وقتی میگه قلب من عمدا اسمتو لو داد. حتی توی این آهنگ ضعیفش
بچه ها پیج تصویر ادامه بدین
اگه بخوام تعصب رو کنار بزارم (که نمیشه چون دلم برای آهنگاش تنگ شده)
آهنگ اکتیو و شاد و باحالی بود .. خوراک کاباره و مهمونی ... این و واسه کنسرت ساختن که مردم یه خورده قر بدن(sm137)
یادمون نره که شادمهر تو خوانندگی و اجرای این آهنگ هیچی کم نذاشته و یه سروگردن از بقیه بالاتره و مقایسه صدا و خوانندگی شادمهر با حامد همایون خیلی مسخره است(sm25)
تحریرای فوق العاده ای میزنه و ما باید اونارو هم بشنویم و به عنوان یک خواننده درجه یک زیر سوال نبریمش ...
حداقل با یکی مقایسه اش میکردی که سرش به تنش بیارزه ... خیلی خیلی مونده که به شادمهر برسه شایدم هیچ وقت نرسه (sm77)نقل قول:
شادمهر بزرگه که هر آهنگی رو ازش نمیپسندیم وگرنه چرا به بقیه یا همین حامد همایون ایراد نمیگیریم؟ چون در سطح هنر خودشون کار میدن بیرون و بیشتر از اون توانایی ندارن
بله همینجور خودتونو گول زدین الان وضع شده ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو فکر میکنی شادمهر بد اجرا کرده؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میگم ... قبول دارم باید به شعر و آهنگا و تنظیماش نقد وارد کنیم اما به عنوان یک خواننده درجه یک نمیشه زیر سوالش ببریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرا چیه اصلا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل کار ضعف داره
اجرا یعنی خوانندگی .. به نظرم شعر و آهن و تنظیم ضعیف بود اما خوانندگی نهنقل قول:
تمامِ قلبِ من، اینجاست
باورش اما زمان میخواست
اسطوره تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی (sm127)
این آهنگ برای نوجوونا خوبه ... به درد من و امثال من که با آهنگاش بزرگ شدیم نمیخوره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ های شادمهر پیر و جوون نمیشناسهنقل قول:
به ظاهر بدترینش هم از خیلی از آهنگ ها بهتره
اگه دقت کنی میبینی که گفتم *الان* یعنی در حال حاضر ، کاری به گذشته ی شادمهر ندارم ، ملاک همین زمان حال است و بس ...نقل قول:
همه اسطوره ها تحت تاثیر موزیک داخل ایران دارن الان ضعیف کار میکنن ... معین ، لیلافروهر ، سیاوش قمیشی ، امید و .....(sm25) حتی داریوش (sm77)نقل قول:
منم با گذشته کاری ندارم ... در حال حاضر یعنی الان خوانندگی شادمهر خیلی خیلی از حامد همایون سرتره ... در مورد آهنگ و تنظیم چون انتظارات ازش بالاست قبول دارم
در کل خودتون رو گول نزنید
نمیدونم چرا یه سری از طرفدارای شیک قبول ندارن که شادمهر دیگه خالتور شده
حالا چون شما میگی به خاطر شما قبول میکنیم ...نقل قول:
الان قبول کردم چه اتفاقی افتاد؟
اگه قبول کردی بیا اینستانقل قول:
اگه نکردی هم پلی کن آهنگو باز
ده ها بار اومدم و بلوک شدم ... دیگه نظراتمون واسش ارزش ندارهنقل قول:
آفرین خوب کاری میکنید ...نقل قول:
خواهشا دیگه استاد ، استاد ، اسطوره ، اسطوره نکنید ...
نقل قول:
باشه ..چون شما میگی نمیکنیم .. شما خوش باش
شادمهر به غیر از نوازندگی و آهنگسازیش که متاسفانه کلا کنسل کرده ، زیبایی صداش و تحریراشه که شنونده رو جذب میکنه
ولی با این آهنگهای شلوغ صداش گم میشه و اون تاثیر گذاری رو رو شنونده نداره و جز کارای ماندگار نخواهد شد
تنها آهنگی بود که با گوش دادن به دموش برای دانلودش لحظه شماری نکردم
در هر حال
تنظیم عالی بود از نظر من
ملودی و شعرش دلچسب من نبود
با این وجود تنظیم و نوع خوندن شادمهر بود که این کاستی رو جبران کرده بود
امیدوارم شادمهر توی آلبوم حداقل خودش یکی دوتا تنظیم داشته باشه
اینجوری که به نظر میاد شما خوشحالی که شادمهر آهنگای ضعیف میخونه و اومدی به طرفداراش تیکه بندازی ولی نمیدونم تو که ازش بدت میاد اینجا چیکار میکنینقل قول:
من طرفدار قدیمی و متعصبشم اما کورکورانه ازش حمایت نمیکنم کاری که ضعیفه دیگه ضعیفه و مثل بعضیا که طرفدار خواننده های دیگه هستن و حتی خواننده های مورد علاقشون به جای خوانندگی میگوزن میگن به به چقدر عالی نیستم ... اما حداقل بهش توهین نمیکنم و هنرش رو زیر سوال نمیبرم چون اگه همین الان یه آهنگ بسازه و تنظیم کنه موندگار میشه ... شما زمانی میتونی بهش ایراد بگیری که خودش بسازه و تنظیم کنه و آهنگ آشغال باشه و بد بخونه اما الان که همه کاراشو کسای دیگه ساختن هنر اونارو زیر سوال میبره و هیچی از هنر شادمهر کم نمیکنه و تنها ایرادش اینه که ما دلتنگ میشم
شمام دوست ما هستی و نظرت محترمه (sm10)
بیا بیشتر از من بلاک نشدینقل قول:
خسته نشو
کل درست کردن اینستا 1 دقیقه س
نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد هاشمی مثل بهروز علیاری و کوشان و زانیار تنظیمهای شیش و هشت و شاد الکترونیک رو خوب تنظیم میکنه ... ولی انتظار دارم تنظیمای آهنگای آرومشو خودش یا یکی دیگه انجام بده
مرسی به خاطر روحیه ات و روحیه دادنت ... خوشم میاد که ثابت قدمینقل قول:
داشتیم خیلی متمدنانه با هم صحبت میکردیم ، نظرمو دادم ، نظرتون رو دادید . هر دو نظر هم محترم به حساب میان ، بحثی هم در بحثی نبوده و نیست ...نقل قول:
سوی سخن من با اونیه که تا یوز منو میبینه شروع میکردم به مزه پروندن .
(sm93)نقل قول:
قصد کامنت گذاشتن نداشتم ولی دیدم با بعضی حرفاتون ی سری از بچه هارو ناراحت میکنید.این تایپیک مختص شادمهره و شما طرفدار آقای یزدانی.میگم حق حظور دارید و یا نه ولی دوست عزیز تحریک کردن ی سری از بچه ها که خواننده مورد علاقشون رو دوست دارن چیه؟و ماهایی که شادمهر و دوس داریم حق نداریم به خواننده مورد علاقه شما توهین کنیم.این آهنگ خوب یا بد تموم شد ولی ی کم رعایت کن.حالا یکی به یکی بگه استاد اون استاد میشه؟طرف رو دوس داره و تو ذهنش براش عین ی اسطورس.نقل قول:
بچه ها من رفتم اینستا .. فعلا بای (sm155)
از بچه های نسل شادمهری؟نقل قول: