حیاط خونه ـمون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حیاط خونه ـمون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm93)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توووو نبودت دلم سمتِ هزاااار راهِ بیراهه رفت
تو نبودیو حسم پیِ سیگاری که ازش بیزاره رفت ... (sm50)
"صابر"
معشوقه ام بودیو هستیو ... نخواهی بود (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از تو پلی شد (sm50)
دستشوییتونم تو حیاطِ ، سوراخِ چاهش پر نشه نگیره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد اینم امتحان الهی هستش ...(sm50)
عجب شاهکاریه این مهدی موسوی (sm196)(sm81)
سه قاشق شکر می ریزی
یکی برای من
یکی برای خودت
سومی موهای زنی ست روی سنگ توالت
که سیاه است
مثل کابوس هایی که نمی بینمت
که جیغ
می کشم تو را در آغوشی که ندارم
در زیتون های تلخ به دنبال تو می گردم
در چای های شیرین به دنبال تو می گردم
و آن تفاله ی رو آمده
مهمانی ست
که همیشه وقتی من نیستم
از راه می رسد
در زیرنویس های تلویزیون به دنبال تو می گردم
در شخصیت های منفی فیلم ها
در ایمیل های تبلیغاتی
در اس ام اس های بی نام و نشان
و خون بالا می آورم
روی سنگ توالت
گریه را من می کنم
سیفون را تو می کشی
برمی گردیم سر سفره ای
که فقط به اندازه ی دو نفر جا دارد
چایت را تلخ بخور!
وقتی شیرین هم
اسطوره ای ست
که می خواست با دو نفر بخوابد!
تو فکر سوراخ چاه توالتی؟ گلومون پر شده خاک... همه زندونی شدن توی خونه ها شوننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر شبیه عذاب الهیِ...
بخاطر همین شاهکار بودنش براش دادگاه تشکیل دادن و یکسال هم هست که هر وقت نوبت دادگاهش میشه دادگاهشو به تعویق میندازن که تو همین حالت بمونه ...نقل قول:
بازم دادگاهش عقب افتاد ...(sm172)
دعوا دارههه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنبه ی فانِ ماجرا رو گفتم (sm142)
تو که حالا کرجی گلوت سالمِ ، خودتو قاطی اونا نکن(sm142)
نقل قول:
بعد به من میگه برو اونجا خونه بگیر (sm172)
ســـــــــــــــلام(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مجــــــــــــــــی خودمون (sm10)
نگاه می کنم از غم به غم که بیشتر است
به خیسی چمدانی که عازم سفر است
من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم
که سرنوشت درختان باغمان تبر است
به کودکانه ترین خواب های توی تنت
به عشقبازی من با ادامه ی بدنت
به هر رگی که زدی و زدم به حسّ جنون
به بچّه ای که توام! در میان جاری خون
به آخرین فریادی که توی حنجره است
صدای پای تگرگی که پشت پنجره است
به خواب رفتن تو روی تخت یک نفره
به خوردن ِ دمپایی بر آخرین حشره
به «هرگز»ت که سؤالی شد و نوشت: «کدام؟»
به دست های تو در آخرین تشنّج هام
به گریه کردن یک مرد آنور ِ گوشی
به شعر خواندن ِ تا صبح بی هماغوشی
به بوسه های تو در خواب احتمالی من
به فیلم های ندیده، به مبل خالی من
به لذّت رؤیایت که بر تن ِ کفی ام…
به خستگی تو از حرف های فلسفی ام
به گریه در وسط ِ شعرهایی از «سعدی»
به چای خوردن تو پیش آدم بعدی
قسم به اینهمه که در سَرم مُدام شده
قسم به من! به همین شاعر تمام شده
قسم به این شب و این شعرهای خط خطی ام
دوباره برمی گردم به شهر لعنتی ام
به بحث علمی بی مزّه ام در ِ گوشت
دوباره برمی گردم به امن ِ آغوشت
به آخرین رؤیامان، به قبل کابوس ِ …
دوباره برمی گردم، به آخرین بوسه!(sm172)
(sm77)مگه چنتا مجتبا داری؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تویی دیگه (sm209)
پس چرا مشتبا ی خودمون؟؟؟؟(sm142)نقل قول:
نقل قول:
پس چی؟
مجتبیِ خودم؟ (sm173)
درود بیکران بر تو (sm10)نقل قول:
02 - Yavare Hamishe Momen (sm50)
Asemoon Ba Mano To Ghahre Digeh (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
م3 داریوش دیگه نمیاد ! لامصب آهنگاش خیلی قشنگه بعد این همه سال بازم هر وقت گوش میدی بازم حال می کنی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همون مشتبای خودمون خوبه (sm70)نقل قول:
البته اگه واقع بین باشیم خودشم دیگه نمیتونه مثِ قدیماش کاری بکنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
dariush-shirin shirin (sm127)
یه روزی میاد که نمیدونیم چی هستیم
یار کی بودیمو عشق کی بودیمو چی هستیم
اون که صد در صد ! تا ابد خودشم نمی تونه موفقیت های گذشتشو تکرار کنه ! دلیلش هم اینه که یکسری افراد بودن که الان نیستن . امثال بابک بیات / واروژان . الان فقط فرید زولاند میتونه کارای داریوش رو خوب از آب در بیاره !نقل قول:
خدایی چه شعرایی / کسایی م3 شهیار قنبری / سرفراز / ایرج جنتی عطایی /
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بشینه آهنگای بی کیفیت قدیمیشو همونطور که هست دوباره بخونه خوب میشهنقل قول:
واته؟نقل قول:
نقل قول:
حوصلم سر رفت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشم که اونجاس که این عکسُ گرفته... همه فامیلم که اونجان... نامزدم که اونجاس (sm142)نقل قول:
ننه بزرگم مریض شده (sm142)
از من میشنوی همین تهران بمون ، درسته هواش یکم خستست ولی از هوای الان اهواز خیلی بهترهنقل قول:
باباشاه که ابروشو مینداخت بالابالا (sm70)
نیستم ؟ من فکر میکردم که هستم ... یه کار هست که طراحیش تقریبا تموم شده ، باید بقیه کارهاشو انحام بدم ، بعد سرم خلوت تر میشه ...
باش احتمالا هفته ی دیگه میام تهرون ، اگه شد همدیگه رو ببینیم من دستپخت این فلافل اهوازی رو ازت بگیرم (sm70)
هر کی زنگ خونه مارو میزنه انگار جلو دوربین اسکورسیزی وایستاده یجوری ژست میگیره انگار برد پیته
من...نقل قول:
جا داره عکس سیب پنیری اخیر رو بفرستما (sm132)
نمیشه قرار بوده از 3هفته پیش کلاسا شروع شه ولی ما ترم آخریا کلفتیم از هفته ی پس از 22بهمن میریم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه وقت تازه هفته ی دیگه میخوای بیای؟ :| من 5شنبه میرم (sm172)
صابر (sm81)
یه دوربین دیجیتال خوب برای مصارف خانگی معرفی کن استاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اونجا که با این شرایط همه ی جاها تعطیله ... فرودگاه پرواز نداره بعد تو میخوای بری دانشگاه ؟؟؟؟ ما اینجا خدا خدا میکنیم یه برف کوچیک بزنه تا کلاسامون رو بندازیم واسه 20 فروردین ... والا 20 روز ارزش نداره بریم کلاسنقل قول:
هفته ی پیش که ارشد بود و عرشد شد ... این هفته هم میخواستم بیام که گرفتار شدم .... دیگه چیکار کنم ؟؟؟ هفته ی دیگه هم هنوز مشخص نیست
صابر رو چیکار داری ؟ بزرگترتو میاری ؟ من که چیزی نگفتم عمویی (sm54)
از بیکاریِ ، خودتو با یه کاری مشغول کن بر طرف میشه (sm176)نقل قول:
50 تومن بریز به حسابم ، الان میرفتی پیش روان شناس از این بیشتر پول ازت میگرفت همین نسخه منو با چند تا حرف قلبمه سلمبه قاطی میکرد تحویل میداد ؛ آخر سر هم میگفت از منشی واسه یه ماه دیگه وقت بگیر (sm50)
ایشالله که بر طرف میشه سلامتی بر میگرده (sm127) ؛ اما خو اگه چاه توالت بگیره خانواده نمیتونن اجابت مزاج کنن اونا هم مریض میشن ، از اون لحاظ بگو که مراقب باشن نگیره (sm70)نقل قول:
نقل قول:
کلا هر چی درست میکنی رو عکس میگیری عایا؟
فدا صداقت رفیقمون (sm127)
میگم توجه کردی بعضیا دیگه ما هر چی میگیم محل نمیدن ، نهایتِ نهایتش نقل میگیرن یه شکلک میزارن ، اما بعضیای دیگه تا یه چی میگن همون بعضیا که به ما محل نمیدن چُنان محلی از خودشون بروز میدن که کور میشود هر آنکه نتواند بیند (sm70)
پ.ن جمله چندین ایهام دارد ، پیدا کردنش با خودتان (sm70)