نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا روشن می شه دم صبح . . . من هنوز توی شبم . . . (sm50) (sm2) (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا روشن می شه دم صبح . . . من هنوز توی شبم . . . (sm50) (sm2) (sm50)
نقل قول:
نوچ . . . 4 و پون صد آخرش . . .
نمی خوای بدی ، برو دم درب حرم عمام رزا بساط کن . . .
دونه ای 2 تومن میام می گیرم شون . . . (sm2)
ولی جدا از شوخی مشتری جور کن کمیسیون میدم بهت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا جدّی می گی !؟ قضیه ی سی دیا رو !؟ (sm29)
فرصت کردی عکس شون رو پخ کن . . . (sm176)
چیزی کم و کسر داشتیم آپ کنی برامون . . . (sm2)
نقل قول:
من الان لنگ پول عرق سگی و علف شدم . . . روز گار نا جوری شده . . . (sm176) (sm25) (sm176)
آره جدیه باشه می فرستم برات (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دمت . . . (sm10)
فقط گفته باشم ، ما وسع مون به خرید نمی رسه . . . باید آپ کنی . . . (sm2)
در پایان : من که فرق راست و دروغ تو رو نمی فهمم . . . (sm51)
ولی اگه واقعاً دومات شدی ، و منو فیلم نکردی ،
امید وارم روز گار آروم و خوبی رو داشته باشی . . . (sm127) (sm176) (sm127)
(sm27)نقل قول:
پشتِ این همه شبِ تکراری ،
یه جهان تازه ، رو من ،
وا کن ... (sm50)(sm172)
تو سیگارُ خاموش کن ،
تا بگم ... (sm50)