چقدر پیر و زشت شده حمیرا (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر پیر و زشت شده حمیرا (sm25)
نه اصن فرمت در کار نبود باو 6 ماه بیش تر کار نکرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین 6 ماه پیش از تو جعبه در آوردم آکبندم بود گذاشتم رو کیس زدم به یو اس بی جلو صد گیگ فایل کپی کردم .. بعد هرزگاهی هم چند تا آلبوم فیلم . اینا میریختم توش مثلا 20 گیگ . 30 گیگ . دیگه شد بود 700 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام راجب هارد دیگه چیزی نمیگم نمیخوام بهش فک کنم بیخیال
(sm81)
نقل قول:
من رفتم خیابان شلوغ بود شما هم میرفتین بیرون بزگاله ها .. (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول قالی به جای اینکه همش سریال و فیلم ببینی (sm2) برو تو هیئت دوتا شمع روشن کن زیارت عاشورا بخون .. (sm39)
حلاال خودم اصن زیارت عاشورا نخوندما(sm2)
شهرام ناظری - یار مرا ... (sm50)
بتی دارم که گرد گل ز سنبل سایه بان دارد ... (sm50)
به بوسيدن عكس كه دل خوش كنی،
فردا روز ديگری نيست ... (sm27)
(sm2)گلاب خاتون فرمت کجا بود باو میگم فرمت شاید تو این 6 ماه دو بار کردم .. ربطی به فرمت و اینا نداره ..
بعدشم سسخل مگه مرض دارم بزنم بترکونم اونم با اون همه اطلاعات (sm2)(sm30)
صدایِ فرامرز اصلانی (sm228)