(sm77)واس من 2 ساعت واس تو 2 روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)واس من 2 ساعت واس تو 2 روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سطح اتکایی که .... (sm2)
پروژه بالاخره تایید شد(sm79)
پروزه ی شاخی شد ولی(sm128)
منم اونی که میمیره بی تو(sm118)
تحمل نداره دوریتو(sm157)
یه سایت مخصوص اونایی که محرم دلشون غذای حسینی میخواد.
اما یا تنبلیشون میاد برن دانبالش بگردن،یا اینکه نمیدونن از کجا میتونن گیر بیارن نذری هارو!!
سایت نذری یاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوووووووبه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوشوپ اشتباههنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوشات درسته(sm29)
نمیدونم چ نصب کردم رید به فایرفاکس
وقتی تب جدید باز میکنم میره تو این آدرس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی هم میگردم چیزی نیس که پاکش کنم راهکار لطفا(sm1)
(sm132)پیداش کردم و Uninstall نمودم حل شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این انگلیسی photoshopنقل قول:
فارسیش کنی میشه فتوشوپ