رفیقم منو دعوت کرده عروسی خودش، اینم گفتگوی ما بعد از این دعوت:چون خیلی خوب میرقصم، بهم پول میدن که نرقصم :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رفیقم منو دعوت کرده عروسی خودش، اینم گفتگوی ما بعد از این دعوت:چون خیلی خوب میرقصم، بهم پول میدن که نرقصم :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول بازار شناسی... من این چیزا سر در نمیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرمار(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
به نظر میاد همونی باشه که صابر بهش شلوار تنگ فروخت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر (sm10)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع بازش نکرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه هر جور تو فکر میکنی من اصن نمیخونم ...نقل قول:
اونم باشه هر چی تو بگی اصن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر لطفته (sm172)
دیدم موزیک ویدوشونو ، الکساندرا با فیلم پــ.ورن اشتباه گرفته بود ؛ یه شورت پاش نکرده بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ینی از منم بدتری (sm2)
نع اون بنده خدا یه جوون تر گل و ور گل بودنقل قول:
از چه لحاظ ؟ رقص یا مزنه و قیمت ؟؟؟ الان فی بازار چنده ؟ آمار ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رقص (sm2)نقل قول:
دو هفته پیش خالم منو دید گفت نمیخوای زن بگیری ، گفتم حالا من جا دارم اول عروسی پسرت ایشالله بیام رقص کیک کنم براش ، یهو دختر خالم نه گذاشت نه برداشت گفت حالا خیلیم رقص بلدی (sm2)(sm2)(sm2)
میدونین چیه من یکی از فانتزیام اینه که رقص کیک کنم واسش دختر خالم اصن منو درک نکرد (sm2)