دوباره نقش ک...و...ن کنا رو ورداشتی بزار سرش از درت دراد بعد شروع کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوباره نقش ک...و...ن کنا رو ورداشتی بزار سرش از درت دراد بعد شروع کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به رسیدن فکر نمی کنمبه تو فکر می کنمو می رسم!..***این که می نویسمنامه نیست، خیال استکاش به انتهای سطرها که می رسمتو لااقل خیال نباشیبیایی!
من از اولشم ک.ون کن بودم تو ک.ونی بودن رو قبول نمیکردی دیوث ک.ونی بودن که خجالت نداره بگو عمویی من ک.ونیم خلاص ترس نداره که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ماری خفته در محراب (sm27)
آشوب جـهان و جَنگ دنیـا به کنـاربُحـران ندیدن تـو را من چه کـنم ..؟!(sm118)
من هر کی رو کردم واسم شاخ شده تو هم بشین روش (sm2)نقل قول:
زیبای خفته (sm173)
تو تنها کسی رو تونستی بکنی خودت بودی اونم بزور تازه مهره کمرت هم ترک برداشته دیوث خب میگفتی من و هادی بیایم دیگه چرا مال خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن شاخت هم تو ک.ونت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]